Guliani vo Fox News: Sú dôkazy, že minimálne 650 000 hlasov v Pennsylvanii je neplatných

13.11.2020 23:23

Pritom ide len o hlasy z dvoch miest, Pittsburgu a Philadelphie. Rudy Giuliani to povedal v stredu v rozhovore pre Fox News.

Giuliani:

„Takmer ani jeden z niekoľko stotisíc hlasov nebol odovzdaný v zákonom predpísanej forme.

Okrem iného aj preto, lebo sa tak nedialo v prítomnosti Republikánskych pozorovateľov. Zákon požaduje, že pri sčítavaní hlasov musia byť vo volebných miestnostiach zástupcovia všetkých strán.

Okrem toho je absolútnou lžou, ako to tvrdia médiá, že neexistujú žiadne dôkazy o nespočetných porušovaniach zákona o voľbách.“

Guvernér Pennsylvanie Tom Wolf poprel tieto vypovede  a vyhlásil, že pozorovatelia zo všetkých politických strán pozorovali celý proces sčítavania hlasov.

Avšak už niekoľko dní predtým vyhlásil Giuliani – niekdajší primátor New Yorku – že Trumpov tím disponuje množstvom presvedčivých dôkazov, aby na ich základe bol výsledok volieb v Pensylvanii rozhodným spôsobom zmenený.

Podľa doterajších výsledkov volieb v Pensylvanii, ako ich oznámil Republikánsky Department of State, získal Joe Biden 49,7 percent (3,35 miliónov hlasov) a prezident Trump 49,1 percent (3,31 miliónov hlasov).

Giuliani vyhlásil tieto voľby za hanebný komplot:

„Máme svedkov, ktorých prehovárali, aby volili Bidena. Máme pozorovateľov, ktorých 24 hodín nepustili do miestností, kde sa spočítavali hlasy a máme zadokumentované aj ďalšie porušenia zákona a máme aj dôkazné videá.“