Göttingen: Klany spolu oslavovali islamský sviatok, korona je preto späť

06.06.2020 23:56

Toto sa môže stať len v štáte EÚ, kde sa islamu všetko toleruje! V meste panuje veľký hnev a zaroveň aj veľké obavy. Po ukončení ramadánu moslimovia tradične oslavujú tzv. sviatok cukru. Napriek tomu, že v Nemecku stále platia korona-opatrenia, tak sa koncom mája stretli v  Göttingene (univerzitné mesto, 120 000 obyv.) na viacerých paralelných dlhotrvajúcich a nepredstaviteľne hlučných oslavách príslušníci viacerých islamských veľkoklanov, ktorí bývajú spoločne vo veľkých bytových komplexoch. Bolo tam aj množstvo malých a veľkých detí.

Podľa neoficiálnych údajov bolo tam prítomných niekoľko sto osôb. Pilo a jedlo sa vo veľkom, po ramadáne majú predsa všetci obrovský hlad.

Pritom prišlo k mnohonásobnému porušeniu pravidiel dodržiavania hygieny a vzájomného odstupu. Krátko po tom prepukla u viacerých korona. Pričom mesto bolo už takmer bez infikovaných.

Medzičasom sa tam korona šíri ďalej a  stovky ľudí, medzi nimi aj deti, sú už v karanténe. Z Göttingenu sa korona šíri aj do iných miest v okolí. Keďže sa nakazilo aj niekoľko desiatok školopovinných detí, tak mesto zatvorilo všetky školy, ktoré sa len krátko predtým otvorili.

Jeden z nakazených islamských žiakov prezradil vedeniu svojej školy, že počas sviatku cukru sa všetci navzájom objímali a podávali si ruky. Samozrejme, že nikto nemal rúšku.

Kvôli novej infekčnej vlne už boli zatvorené aj školy a materské školy v niektorých okolitých mstách.

Hovorkyňa mesta Cordula Dankert povedala, že sa počíta s ďalším nárastom infikovaných a že je možné, že príde nový Lockdown.

Keď prišla do komplexu budov, kde bývajú moslimské klany miestna telvízia, aby urobila rozhovory s ich členmi, tak tím bol ohrozovaný a atakovaný a musel sa urýchlene vzdialiť.

Pobúrenie v meste je veľké, prejavuje ho veľmi umiernene aj primátor Rolf-Georg Köhler (SPD) a aj iní predstavitelia mesta, ale konzekvencie nebudú žiadne – ako to povedal jeden z nahnevaných občanov a dodal:

„Moslimovia sú v celom Nemecku veľmi silní a politici sa ich obávajú, okrem toho chcú pri voľbách ich hlasy. Nemecko je pre nich raj, môžu si u nás dovoliť takmer všetko. A ich klany sú úplne nedotknuteľné.

V Turecku by si niečo také nikdy nedovolili, Erdogan by tam s nimi okamžite zatočil a poslal ich na niekoľko rokov do väzenia.“

Do miestnych novín prišlo mnoho rozhorčených reakcií, ale to je všetko. Tu sa ale treba opýtať, prečo nikto z okolitých domov, kde žijú Nemci, nezavolal políciu -  hluk, ktorý oslavy spôsobili bol obrovský a trval do neskorej noci.

Odpoveď je však jednoduchá – ľudia sa obávajú, že ich potom označia za rasistov a extrémistov.

Merkelovej Nemecko je čoraz viac v „objatí“ islamu.

Preto Nemci radšej mlčia a trpia – a budú trpieť čoraz viac, pretože mlčia!

 

Jedna z reakcií rozhorčeného občana v miestnych novinách v origináli:

hynok

am 04.06.2020, 14:19

Tolleranz ? Wofür ? In jedem Land wo ich lebe, muss ich mich an die dortigen Gesetze halten, hier wohl nicht. Endlich kommen Lockerungen, und was passiert ? Ein paar kaputte Grossfamilien machen alles mit Ihrer primitiven Einstellung kaputt. Ich bin kein RECHTER, aber langsam reicht es mal.