Giorgia Meloni: Existuje plán ako zničiť našu spoločnosť masovou migráciou

29.10.2022 23:41

45 ročná Giorgia Meloni, rodená Rimanka sa stala prvou ženskou premiérkou talianskej vlády, ktorej koalícia pozostáva z troch konzervatívno pravicových strán. Podobná koalícia dosiaľ nevládla v žiadnej EÚ krajine. Európski ľavičiari, zelení, a socialisti sú z tejto talianskej voľby pobúrení a zdesení.

Ale talianske voľby 25. septembra skončili prenikavým víťazstvom talianskej pravice a bol to taliansky národ, ktorý chcel aby pravica zastupovala záujmy občanov Talianska, ktoré predošlé vlády totálne a arogantne ignorantsky zanedbávali.

Nová vláda pravice v Ríme je veľmi tvrdým úderom najmä pre všetkých „organizátorov“ masovej migrácie do Európy.

Giorgia Meloni je mimoriadne ostrou kritičkou masovej migrácie a nekompromisnou protivníčkou tých, ktorí robia všetko pre to, aby prekvitala a sa rozmáhala.

V jednom interview otvorene hovorila o tom, že migranti sú cielene a zámerne transportovaní do Európy, aby v nej spoločnosť destabilizovali a rozbíjali:

„Musíme si uvedomiť a pochopiť, že za touto veľkou témou nekontrolovanej masovej migrácie sa neukrýva žiadny epizodický pokus ľudí, ktorí dúfajú, že sa nejako dostanú do Európy. Je to inakšie – ide o organizovaný pohyb a presun. Existujú reálne štruktúry, ktoré usilovne pracujú na tom, aby dostali státisíce ľudí z Afriky, Pakistanu, Afganistanu a ďalších krajín do Európy. V tejto súvislosti preto nie je žiadnou náhodou, že finančný špekulant Soros financuje NGOs.

Existuje aj plán pre dekonštrukciu našej spoločnosti. V jeho rámci nám chcú vziať našu identitu a potom vybudovať multikultúrnu spoločnosť, kde budú ľudia bez identity, bez koreňov, aby sa tak stali len konzumentami, ktorí budú otrocky slúžiť kapitálu.

Pýtam sa, prečo sme nevzali napríklad Venezuelčanov, ktorí prekonali občiansku vojnu a krízu, ale radšej sme vzali ľudí z Nigérie, Pakistanu?

To preto, lebo väčšina z nich sú talianskeho a európskeho pôvodu a sú kresťania a preto sú pre tých, ktorí chcú našu spoločnosť  rozložiť nepotrební.

Soros je zodpovedný za finančný kolaps viacerých krajín, aj Talianska – prečo by taký človek robil niečo pre migrantov z humánnych dôvodov?

A ľavica? Tá sleduje len dosiahnutie prehnaného globalizmu, ktorý zničí našu identitu a náš pôvod.“

Brusel a systémové médiá za takéto názory a postoje okamžite reagovali tým, že z Meloni začali robiť neofašistku a ctiteľku Mussoliniho. Žiadne iné argumenty nemali, aby ju znevážili v očiach verejnosti.