Generál Flynn: Hanebný puč proti prezidentovi Trumpovi pretrváva už 4 roky

01.12.2020 23:17

28. novembra vo svojom prvom interview po omilostení povedal Flynn o.i:

„Varujem všetkých Američanov, že sa koná nepretržite, odkedy sa Donald Trump stal prezidentom,  útok na ich spôsob života. Demokrati majú len klamný zavádzajúci názov, lebo v skutočnosti nie sú demokrati, ale sú veľmi ďaleko vľavo.

Keď v roku 2016 voľby prehrali, tak padlo rozhodnutie, že nepripustia za žiadnych okolností, aby sa to zopakovalo.“

Zdôraznil, že spolu s médiami sa Demokratická socialistická strana USA cely čas pokúšala odstaviť Trumpa z Bieleho Domu.

Povedal, že Trump ako „nepolitik“ bol od začiatku vystavený nepredstaviteľným politickým tlakom a neustálym zákerným intrigám, ktoré organizovali socialistickí Demokrati, lebo ho tak chceli donútiť, aby sa sám stiahol z politiky

Flynn:

„Dúfali, nie – boli presvedčení, že Trump tlakom podľahne a si povie, že to celé nepotrebuje, a povie si, môžem robiť predsa niečo lepšie pre seba. Vďaka Bohu tak neurobil.

Ale preto, že to neurobil, tak to politickú etablovanú elitu a ich médiá  nesmierne rozhnevalo a rozbehli proti prezidentovi rôzne psychologické vojny a dokonca inštrumentalizovali aj koronu pre svoje ciele.

Keďže ľavičiarski Demokrati vo voľbách nedosiahli potrebný výsledok, tak prikročili ku kradnutiu hlasov poštovou voľbou, Dominion-systémom a podobne.“

Generál Michael Flynn je optimista a tvrdí, že už možno pozorovať postupnú zmenu dynamiky v prospech prezidenta. Flynn je presvedčený, že aj po januári bude prezidentom USA Donald Trump.

Povedal, že ak by sa tak nestalo, tak pre USA nastane doba najhoršieho temna.