Geert Wilders, víťaz holandských volieb k moslimom: Zmiznite z Holandska všetci, ktorí nás nerešpektujete !

01.12.2023 23:06

Maďarský premiér Viktor Orbán  ako prvý zablahoželal Geertovi Wildersovi  k jeho skvelému volebnému víťazstvu v holandských parlamentných voľbách slovami nemeckej rockovej skupiny „Scorpions“, ktoré pripomínajú politickú zmenu v roku 1989:

"Vetry zmien sú tu!"

 

A Orbán má k Wildersovi nielen politicky veľmi blízko, ale má k nemu veľmi blízko aj v emocionálnej rovine, a to preto, lebo symbolicky ho môže považovať za polovičného Maďara.

 

Wilders sa totiž ženil v roku 1992 v Budapešti, kde sa jeho manželkou stala Krisztina Marfai, maďarská diplomatka so židovskými koreňmi. A Krisztina už potom veľmi rýchlo naučila mladého Geerta objaviť v sebe aj  jednu novú lásku – lásku k Maďarsku.

 

A Holanďan Geert  Wilders teraz v zmysle slov skupiny „Scorpions“ hovorí jasne k  tejto politickej zmene – k zmene myslenia spoločnosti smerom k neľudskému islamizmu.

 

Vo videu vyslal posolstvo pre všetkých holandských moslimov:

 

„Mám odkaz pre všetkých moslimov v Holandsku, ktorí nerešpektujú našu slobodu, našu demokraciu a naše základné hodnoty. A ktorí považujú pravidlá Koránu za dôležitejšie ako naše svetské zákony.

A je ich veľa: štúdie uvádzajú číslo 700 000.

 

Tu je teda môj odkaz pre nich: 

Vypadnite! Opustite nás a smerujte do nejakého islamistického štátu. Tam si potom môžete užívať islamistické zákony. To sú vaše pravidlá, ale nie naše! Toto je naša krajina, nie vaša, ale naša. Toto je Holandsko."