Gatesova nová kniha budí oprávnené podozrenia: Je koniec našej slobody neodvratný?

29.05.2022 13:00

Kniha má názov Ako zabránime novej pandémii – Wie wir die nächste Pandemie verhindern. Prišla úplne „zázračne“ na trh synchrónne s „vypuknutím“  nového infekčného ohrozenia s opičími kiahňami.

Na trhu sa objavila začiatkom mája. Bill Gates v nej hovorí o nevyhnutnosti zavedenia maximálnej centrálnej kontroly.

Ministri zdravotníctva G7 štátov podporujú jednomyseľne „návrhy“ vlády USA (a tá robí všetko ako si Gates želá) a podľa nich nechávajú svojich ľudí nacvičovať súčasne spoločnú a jednotnú reakciu na údajne možné vypuknutie novej pandémie – kiahňovej pandémie.

Súčasne prichádzajú oznámenia z mnohých krajín Afriky, Európy, Ameriky, Austrálie o vypuknutí opičích kiahní, čo „vsugerúva“ ľuďom, že naozaj treba rýchlo konať.

A veľmi „pozoruhodné“ na tom je to, že všetko sa to deje v máji, krátko pred tým, ako sa bude konať výročné stretnutie WHO, kde sa bude rokovať o „sprísnení“ a či „zostrení“ medzinárodných zdravotných predpisov.  

A s tým súvisí o.i. aj zosilnenie centrálnej kontroly.

Samozrejme, že je to len veľká a či dokonca obrovská náhoda, ako to všetko úžasne skvele zapadá „jedno do druhého“, a fenomén Gates svojou knihou ešte aj poriadne prilial „olej do ohňa“, takže z neho už plápolá všetko „spaľujúca vatra“.

Schyľuje sa teda k tomu, že už čoskoro sa ocitneme všetci vo „zvieracej zdravotnej kazajke“ – samozrejme vytvorenej len s tými najlepšími úmyslami „dobrodinca“ ľudstva „svätého“ Billa Gatesa.

Mimochodom, jeho kniha Ako zabránime novej pandémii vyšla v početných jazykoch – nemčine,  taliančine, francúzštine, španielčine, angličtine,........

Dodám, že západné systémové médiá sa už rozplývajú chválami novej knihy svojho obľúbenca.