Gates pracuje na tom, aby sa stal „majiteľom“ DI každého človeka na Zemi

02.03.2021 22:18

Keď sa Bill Gates stane pánom digitálnej identity (DI) každého, tak bude mať absolútnu moc nad všetkými a zároveň mu to prinesie nepredstaviteľné bohatstvo, a to podstatne väčšie ako ho už má.

Kľúč k tomu je digitálny očkovací pas (DOP). Médiá a politici nás už spracovali tak dobre, že po ňom už (takmer) všetci túžime. Nahovorili nám, že len s týmto pasom bude možný návrat k normalite (čo je obrovská lož – lebo už nikdy nebude náš život taký, aký bol pred koronou).

Tento digitálny očkovací pas bude znamenať totálnu kontrolu, a to takú, o akej ani len netušíme. V DOP budú o.i. zachytené aj kompletné digitálne zdravotné dáta každého človeka – údajne len k nášmu dobru – a to všetko bude aj súčasťou  digitálnej centrálnej databanky (DCD).

Ten, kto ju bude kontrolovať (a či vlastniť), ten bude mať moc „boha“ a nevyčerpateľný zdroj obrovských peňazí. Bude napr. ovplyvňovať a „usmerňovať“ všetkých a všetky inštitúcie, ktorým umožní čerpať informácie z DCD. Samozrejme, že prístup k DCD si zabezpečia všetky zdravotné poisťovne (a aj všetky iné poisťovne) na svete. Dozvedia sa všetko o našom zdravotnom stave. Budú napr. vedieť u koho je zvýšené riziko infarktu a iných nebezpečných chorôb a budú to môcť oznámiť zamestnavateľovi, a komukoľvek pre koho bude dôležité vedieť túto informáciu – samozrejme, keď za to dobre zaplatí.

K DCD informáciám sa dostanú aj všetky banky a tak budú môcť odprieť kredit niekomu, u koho zdravotný stav signalizuje, že mu hrozí dlhodobá choroba a tak možná strata práce a neschopnosť splácania kreditu. Nič z toho sa však nedozvie ten, o kom sa tieto diskrétne informácie dajú iným.

Takých prikladov je mnoho a znamená to, že existencia DCD totálne zmení náš život, vezme nám podstatnú časť našej slobody a o našich osobných právach už ani len nehovoriac. V tomto zmysle je to ako pád do temného stredoveku, keď poddaný nesmel nič bez povolenia svojho pána.

A je tiež isté, že prístup k DCD si tajne zabezpečia (pochopiteľne za veľké peniaze) aj všetky koncerny.

Okrem toho DCD nebude nikdy absolútne bezpečná. Excelentní hackeri si vždy nájdu cestu do jej útrob.

V týchto súvislostiach je potrebné sa zmieniť aj o tom, že za všetkým tým stojí organizácia ID2020. Jej cieľom je získanie digitálnej identitiy každého človeka.

Svoj „pekelný“ plán zabalila do ušľachtilo a pre ľudí prospešne znejúcich vypovedí:

Nikto už nebude potrebovať ani osobný ani cestovný pas, vodičský preukaz, kreditnú kartu, zdravotnú kartičku a pod. Všetko bude v jednej appke inštalovanej v mobile.

Na informačnej stránke organizácie ID2020 sú uvedení jej sponzori.

Nie je žiadnym prekvapením, že najväčším sponzorom pre ID2020 je „dobrodinec ľudstva“ Bill Gates. Ďalším dôležitým sponzorom je Impfallianz Gavi, ktorý je z najväčšej časti financovaný Bill a Melinda Nadáciou. Iným dôležitým sponzorom je Rockefeller Foundation.

Kto je dobre informovaný a pozrie si ďalších sponzorov, tak zistí mnoho zaujímavých súvislostí a rýchlo zbadá, že Gates je so všetkými prepojený.

Uzáver je len ten, že očkovací pas (zrejme bude to jednotný EÚ očkovací pas podľa pravidiel Bruselu) je začiatok konca vlastnej diskrétnej osobnej identity každého človeka, ktorá bude vymenená za novú digitálnu identitu, ktorá už nebude ničím diskrétna, ale bude prístupná do najmenších detailov každému, kto bude mať prístup do DCD. A je len samozrejme, že ten budú mať aj americké tajné služby.