G20-vrcholové stretnutie na Bali: Klaus Schwab tam propagoval Great Reset – hoci tam nemal čo hľadať!

16.11.2022 23:23

Kto je Klaus Schwab? Je zakladateľom a prezidentom Svetového Hospodárskeho Fóra – miliardár, ktorý patrí do skupiny „mocných“ okolo Gatesa a Sorosa. Má veľký vplyv na vedúcich politikov Západu. A čo je jeho Great Reset? Len jednou vetou čo je jeho podstata:

Ľudia nebudú nič vlastníť a budú nepretržite kontrolovaní.

Medzi šéfmi štátov počas konferencie G20 na Bali sa pohyboval akoby bol jedným z nich. To ale nie je žiadny div, veď takmer všetkých nielenže dobré pozná, ale na niektorých z nich má aj veľký vplyv! Stretnutie G20 využil ako vhodnú príležitosť pre svoju reč „Veľká transformácia“.

V nej hovoril o nevyhnutnosti tohto procesu, ktorý svet musí zrealizovať, aby sa „obnovil“. Svoj Great Reset opísal ako neodvrátiteľné a všetko zasahujúce „preštruktúrovanie“nášho sveta, po ktorom už nič nebude tak, ako bolo.

To sú nebezpečné, naozaj veľmi nebezpečné vízie, predkladané ako jediná možná záchrana sveta, ktorý sa v súčasnosti rúti do záhuby. Schwab ako samozvaný „záchranca a spasiteľ-Mesiáš“ a či pekelný démon v rúchu baránka?

Indonézske médiá oznamovali Schwabov príchod ako človeka s neobyčajne vysokým VIP-státusom. Prišiel ako vysoko glorifikovaný muž, ktorý jediný vie ako spasiť svet, hoci podľa svojho skutočného státusu tam nemal čo hľadať.

Oznámenie z médií:

„Prezident WEF (Svetové Hospodárske Fórum) priletel o 18.56 a hneď bol privítaný guvernérom  Bali, Wayan Kosterom.“

Žiadne médiá sa nezaoberali tým, prečo tam mohol byť Klaus Schwab, veď predsa nemal mandát od žiadneho štátu, ktorý by ho oprávňoval k účasti na G20! 

Prečo tam smel byť človek, známy svojimi cynicko-globalistickými a neraz aj ľuďmi opovrhujúcimi predstavami (fantáziami?) a tézami?!

V tejto súvislosti je treba povedať, že WEF je známe aj tým, že svojich prívžencov, ktorí majú dobré predpoklady stať sa „Young Global Leaders“ vie dostať do vlád v rôznych častiach sveta. Je malým tajomstvom, že Schwab má úzky „vzťah“ napr. so svojou „žiačkou“, premiérkou Nové Zélandu Jacindou Ardern. Okrem mnohých iných politikov má ku Klausovi Schwabovi „blízko“ aj nemecká ministerka zahraničia Annalena Barbock.

WEF takto v pozadí ovlyvňuje a usmerňuje politiku západných globalistov!