Francúzsko: Africký azylant brutálne prepadol 73-ročnú ženu a jej malú vnučku

20.06.2023 11:09

Takmer dva týždne po brutálnom útoku nožom sýrskeho žiadateľa o azyl proti malým deťom otriasol Francúzskom ďalší brutálny útok, v tomto prípade to bol čierny Afričan, údajný azylant.

 

Afrického černocha zatkla polícia v pondelok po napadnutí 73-ročnej ženy a malého dievčaťa v meste Bordeaux na juhozápade Francúzska, v blízkosti Atlantického oceánu.

 

Toto prekrásne historické mesto, založené Rimanmi pod menom Burdigala – je obzvlášť milé môjmu srdcu, chodievam tam pracovne – bolo vždy pre občanov bezpečné a ženy sa v ňom  nemuseli obávať. A to dovtedy, pokiaľ aj tam nedorazila utečenecká vlna exkancelárky Merkel.

 

Afričan vyčkával v blízkosti ich domu a keď žena a jej vnučka otvorili vchodové dvere, tak hneď za nimi vnikol násilne do domu, okradol ich ešte vo vchode, potom ich vytiahol na ulicu, kde ich brutálne zrazil na zem.

 

Video, kde je vidno priebeh zločinu sa stalo virálnym na sociálnych sieťach a vyvolalo vo Francúzsku hnev a novú kontroverziu o kriminalite migrantov.

 

Pravicoví politici vrátane Érica Zemmoura a Jordana Bardellu, lídrov Reconquête a Rassemblement National, vyzvali ľudí, aby sa už všetci „zobudili“ a uvedomili si, že podobné násilie je na vzostupe vo všetkých veľkých francúzskych mestách.