FBI dala Twitteru 3,4 milión dolárov, aby vo voľbách pomohol Bidenovi a škodil Trumpovi

22.12.2022 23:10

FBI nezákonne zasiahla do prezidentských volieb USA v prospech Joe Bidena a tým uškodila Donaldovi Trumpovi.

S cieľom umlčať na Twitteri v USA hlasy konzervatívnych občanov a tým prívržencov Republikánov, zaplatila FBI z peňazí daňových poplatníkov Twitteru 3,4 milión dolárov.

V tomto prípade možno jednoznačne konštatovať, že štátny spolkový úrad, akým FBI je, sa aktívne a kriminálnym spôsobom zamiešal do prezidentských volieb, aby ich ovplyvnil v prospech Bidena, a tak zároveň uškodil svojmu prezidentovi, hlave štátu Donaldovi Trumpovi.

Z takzvaných „Twitter Files“, ktoré nový majiteľ Twitteru  Elon Musk sprístupnil verejnosti je napríklad absolútne jasné, že FBI robila na Twitter masívny tlak, aby zamlčal škandál známy ako Laptop fromm Hell. Ide o laptop Huntera Bidena, na ktorom je korešpondencia dokazujúca jeho korupciu. 

Hoci to FBI veľmi dobre vedela, tak tvrdila, že ide len o ruskú manipuláciu. To bol spoločný politický ťah FBI a Demokratov, aby tak poškodili výhliadky Trumpa na víťazstvo a vylepšili pozíciu Bidena.  

Podplatený a „kúpený“ Twitter vyhovel FBI a označil „Hunter Biden Laptop-Story len za manipulatívnu ruskú dezinformáciu, a tým za ruské zasahovanie do amerických volieb.

V pondelok vyšlo najavo, že Jim Baker niekdajší šéfsyndikus v FBI intervenoval osobne, aby Twitter zamlčal vo veci Laptopu Huntera všetko, čo by Joe Bidenovi mohlo uškodiť.

To je tá preslávená „demokracia“ USA a to sú tie „demokratické“ voľby v USA – ako to Demokrati USA chcú učiť celý svet.