Fauci hovoril s Zuckerbergom o veľkom očkovacom experimente na ľuďoch už v roku 2020

29.01.2022 23:53

V rozhovore Fauci informoval Marka Zuckerberga o rizikách očkovania proti korone. Fauci prezradil Zuckerbergovi aj to, že v minulosti sa už viackrát stalo, že vakcína, ktorá v testoch dobre obstála, neskôr po pripustení spôsobila ľuďom mnoho zdravotných škôd (o týchto súvislostiach skvele informuje publikácia od lekárky Suzanne Humphries – Ilúzia očkovania). 

Fauci sa mu zmienil aj o tom, že účinnosť vakcín proti korone, ako aj ich škodlivé sprievodné javy možno zistiť až po rozsiahlych očkovacích experimentoch na ľuďoch. 

A Fauci už v tomto rozhovore povedal a či lepšie povedané predpovedal Zuckerbergovi to, že s tými vakcínami, ktoré sa narýchlo pripravovali proti korone nebude v žiadnom prípade možné dosiahnuť veľmi dôležitú sterilnú imunitu. To sa teraz v praxi aj plne potvrdilo.

Facebook-live-rozhovor Fauciho s Zuckerbergom o korone a očkovaní sa odohral v marci 2020 a trval 37 minút. 

Inicioval ho Zuckerberg, ktorý sa chcel od experta nechať informovať najmä o tom, čo sa verejnosť nemala dozvedieť, napr. to, že podľa Fauciho  na výrobu relatívne bezpečnej vakcíny bude treba ešte aspoň 18 mesiacov výskumu, ak sa bude všetko robiť veľmi rýchlo a bez chýb a že najprv musí byť vakcína ešte testovaná na tisíckach ľudí.

V Nemecku ale bol zaočkovaný vakcínou proti korone prvý človek už 27. decembra 2020, to znamená, že oveľa skôr ako prešlo poldruha roka, teda minimálny  čas, ktorý bol od marca 2020 podľa Fauciho potrebný  na to, aby bola vyrobená relatívne bezpečná vakcína (absolútne bezpečná vakcína neexistuje).