V sobotu sa vo Viedni koná protivládna mega-demonštrácia. Pozorovatelia očakávajú až 100 000 občanov

19.11.2021 23:29

V sobotu 20.11. sa vo Viedni koná protivládna mega-demonštrácia a policajné orgány sa zatiaľ k nej nevyjadrili ako budú postupovať. Neboli evidované ani nijaké komentáre vládnych politikov. 

Informujú o tom nielen alternatívne rakúske médiá. Po nedávnych úspešných veľkých demonštráciach vo viacerých veľkomestách Rakúska, medzi iným v Linzi, Klagenfurte, Salzburgu, a zatiaľ poslednej v stredu v Grazi, nasleduje teraz Viedeň. 

Demonštráciu za ľudské práva a proti diktátorským korona opatreniam rakúskej vlády, ktorá bude na námestí Platz der Menschenrechte, organizujú viaceré významné organizácie, ako aj prominenti, ktorí odmietajú povinné očkovanie.

Medzi nimi je aj prominentný nemecký umelec Xavier Naidoo, jeden z renomovaných nemeckých odporcov očkovania, ktorý sa v tomto smere neprestajne angažuje v Nemecku i v cudzine, ako aj Manfred Haidinger prezident Odborovej organizácie Rakúskej spolkovej armády. 

Ten sa obracia na rakúsku armádu nasledovnou výzvou – je dlhá a tak len jej úvod:

 

Bundesheergewerkschaft ruft zur Teilnahme am Aktionstag 20.11.2021 auf         Odbory Spolkovej armády  vyzývajú k účasti na dni akcie 20.11.2021

 

Quelle: https://www.facebook.com/FGOEBHG50/posts/1657257264480156             Zdroj: https:…………………………………………….

Mehr Information und Updates: 
https://www.bundesheergewerkschaft.at/                   Viac informácií a Updates: https:………………………………..

 

Ein sensationell wichtiger Schritt: 

An den Soldaten unserer Republik könnte es letztlich liegen, ob der schrittweise voranschreitende Umbau unserer Gesellschaft von der Rechtsstaatlichkeit zum autoritären Regime gelingt oder nicht!

 

Senzačný dôležitý krok:

V poslednom dôsledku by to mohlo závisieť od vojakov našej Republiky, či sa podarí alebo nie postupne napredujúca prestavba našej spoločnosti od právneho štátu k autoritatívnemu režimu!