Experti sú mimoriadne znepokojení! Nemecká vláda nerobí NIČ: Islamisti zostávajú a sú čoraz početnejší!

03.05.2024 11:24

Tak znel včera titulok v Bilde. Ale prečo až teraz? Prečo najčítanejšie nemecké médium až teraz otvorene o tom píše? Písal som o tejto situácii, ktorá je čoraz hrozivejšia, už veľa rokov a píšu o nej aj viacerí systém-kritickí žurnalisti.

Teraz ďalej k hrozivej situácii fakty, ktoré sú nepopierateľné.

Experti na islamizmus z tejto katastrofickej situácie jednoznačne obviňujú politikov. Ich sľuby o deportácii považujú len za zahmlievanie.

 

K tomu ale treba povedať, že podiel viny na tom nesú aj samotní nemeckí občania, ktorí dlho nadšene tlieskali Merkel za jej otvorenie hraníc a za jej Willkommenskultur. Mnohí z nich sa dnes za to sami „preklínajú“.

 

Realita v Nemecku je dnes krutá: Deportácie islamistov sú de jure fakticky nemožné.

Prečo? No z jednoduchého dôvodu!

 

Drvivá väčšina islamistov, vrátane teroristov, ktorí sú klasifikovaní ako nebezpeční, sú nemeckí občania. Na žiadosť AfD to priznala Spolková vláda a tým sa zároveň sama usvedčila z luhania, keď sľubovala deportácie!

 

Prevažná väčšina islamistov klasifikovaných bezpečnostnými orgánmi ako potenciálni teroristi, sú už nemeckí občania. Vyplýva to z odpovede Spolkovej vlády na žiadosť poslaneckého klubu AfD.

To zodpovedá 71,3 percentám.

 

Títo ľudia, ktorí sú pripravení spáchať násilné činy v mene islamu, už nemôžu byť deportovaní. Zrušenie nemeckého občianstva je v Spolkovej republike prakticky nemožné.

 

Jedna z hanebností a zavádzania kriminálnej štatistiky je o. i. to, že v štatistikách kriminality nefigurujú oddelene migranti a osoby s migrantským pozadím, ktorí majú okrem iného aj nemecký pas.

Islamistickí teroristi sú tiež väčšinou už nemeckí občania.

 

Napriek týmto faktom semaforová vláda v Berlíne ešte aj výrazne uľahčila získanie nemeckého občianstva. Od 26. júna bude  možné už po troch rokoch pobytu v Nemecku získať občianstvo a prípadne potom mať aj viacnásobnú štátnu príslušnosť.

 

Mnohí tomu stále nechcú veriť, ale veľa poukazuje na niečo ohromujúce:

Všetky staré strany (vrátane CDU!!!) chcú nahradiť kresťanské obyvateľstvo islamským.

 

 

Útoky nožom, znásilňovanie, nerešpektovanie  práva a kresťanskej kultúry, atď. – to všetko v Nemecku a inde v EÚ už nielen pevne zapustilo svoje korene, ale z nich už vyrastajú „veľké silné stromy“.

 

Je tu zvláštna, ťažko pochopiteľná spriaznenosť zeleno-červenej federálnej vlády a jej kresťansko-demokratických a liberálnych „jazvečíkov“ (CDU a FDP) k islamu. Lebo v niečom sú medzi nimi silné protiklady.

Napr. Zelení i SPD „milujú“ homosexuálov – islam ale chce pre nich šariu – teda bičovanie a kameňovania!

 

Z čisto objektívneho hľadiska islam odporuje všetkému ostatnému, čo propaguje koalícia Zeleno-Červení.

 

Ale možno je tu jedna vec. Naturalizovaní islamisti môžu byť užitočnou pomocnou silou v boji proti AfD.