Expert pre voľby Braynard: FBI si odo mňa vyžiadala dôkazy o volebnom podvode

02.12.2020 23:44

FBI sa obrátila na renomovaného experta pre priebeh volieb a anlýzu ich výsledkov Matta Braynarda a vyžiadala si od neho jeho podrobnú a obšírnu VIP-analýzu (Voter Integrity Project).

Braynardova analýza zachytáva a dokumentuje veľký počet ilegálnych hlasov v prospech Bidena a podľa jeho slov, že hoci jej realizácia bola časovo i finančne veľmi náročná, tak sa skutočne vyplatilo ju urobiť.

Braynard a jeho tím vypracovali veľmi rafinovaný počítačový program, ktorý analyzuje rôzne údaje a dáta. Ten mu umožnil presne zistiť, aký počet „voličov“ vo swing-štátoch „volili“ ako už dávno zomrelí „voliči“.

Okrem toho program dokázal zistiť, koľko neplatných hlasov bolo v týchto štátoch odovzdaných pre Bidena od nerezidentných voličov, teda takých, ktorí tam nemali trvalé bydlisko.

Program dokonca identifikoval aj tzv. veľmi zriedkavých voličov, ako aj nevoličov, ktorým potom Bidenovi volební pomocníci (lepšie povedané podvodníci) jednoducho ukradli identitu a zariadili, že aj títo „odovzdali“ svoje hlasy Bidenovi.

To všetko sú trestné činy a práve tie chce FBI vyšetrovať.

V utorok odovzdal Matt Bryanard FBI všetky podklady súvisiace s jeho VIP-analýzou, ako aj všetky jej výsledky.

Ešte predtým uverejnil na sociálnych sieťach skvelé video, v ktorom kompletne vysvetlil celý svoj projekt a zdôraznil, že ho nerobil v poverení nikoho a že ani žiadna konkrétna osoba tento projekt nefinancovala.