Európu arabské bandy a klany rozložia na súčiastky. Holandsko v šoku z vraždy právnika

19.09.2019 23:35

Európa nemá už nijakú šancu sa dostať z pazúrov spojených síl politického islamu a ťažko kriminálnych islamských klanov. Niektoré európske vlády im dovolili celé desaťročia konať a podnikať čo len chceli. A nejeden politik sa nimi nechal korumpovať. Teraz je už veľmi neskoro niečo proti ním začať robiť.

V stredu bol na ulici v Amsterdame zastrelený známy 44 ročný holandský právnik. Ráno o pol ôsmej opustil svoj byt a len niekoľko desiatok metrov od neho ho zastrelil zblízka neznámy muž, ktorý po zločine jednoducho bez stopy zmizol.

V takzvanom marengo-procese stojí pred súdom skupina azda najnebezpečnejších kriminálnikov celého Holandska. Ak v minulosti niekto z tejto bandy chcel vystúpiť alebo aj vystúpil, tak to zaplatil životom.

V stredu zavraždený právnik obhajoval pred súdom v tomto veľmi zdĺhavom procese korunného svedka Nabila B. Ide tu o obrovskú bandu organizovanej kriminality a koľko má členov, to vie len jej šéf, Marokánec Ridouan Taghi, ktorý je na úteku a je vypísaný na Most Wanted-listine Europolu.

Pred súdom stojí 16 členov tejto vysokokrimálnej a extrémne nebezpečnej bandy, ktorí sa mali dopustiť viacerých brutálnych vrážd. Smrť právnika, ktorého život musel vyhasiť len niekto, kto tiež bol členom bandy, alebo niekto v jej poverení, sa teraz stane obrovským mementom pre všetkých jeho kolegov, ktorí by sa v budúcnosti chceli podobne angažovať ako on.

Je absurdné a nepochopiteľné, že holandská justícia nebola schopná poskytnúť „popravenému“ právnikovi spoľahlivú osobnú ochranu, a to vo dne v noci.

Alebo mal niekto vplyvný z radov justície, prípadne z politiky eminentný záujem na odstránení skúseného renomovaného právnika?

Holandská štátna prokuratúra nazvala túto bandu ako „dobre naolejovanú vraždiacu mašinu“ – to je síce výstižné, ale len slová bez činov, to je málo účinné.

Kardinálna otázka preto znie: Prečo justícia a ďalšie štátne orgány v Holandsku dovolili, aby sa kriminálne arabské a africké bandy v krajine mohli tak perfektne „udomácniť“ a robiť čokoľvek a ďalej sa aj rozmnožovať?

Ako je možné, že „drzé chlapčisko“ z Maroka, Ridouan Taghi mohol poľahky urobiť v Holandsku skvelú kariéru ako zločinecký boss obrovskej bandy a stať sa drogovým multimilionárom? Európa a hlúpi naivní dobrosrdeční jej obyvatelia sú doslova nebeským rajom pre banditov z islamskej kultúry, ako je Taghi a nespočetní ďalší.

Mutti Merkel zdraví Holandsko a teší sa z neho.

Odrazu sa teraz po krvavej strede v Amsterdame bije na poplach v najvyšších vládnych i justičných kruhoch – ale nič viac – a politici sa dávajú šokovaní a zdesení z vraždy právnika. Čo robili ale doteraz – celé roky? Nič, vôbec nič a len sa nečinne prizerali ako „jedovatá burina“ z moslimských krajín prerastá a dusí zatiaľ ešte kresťanské Holandsko. Dokedy kresťanské??

Ešte treba dodať, že pred rokom bol zavraždený brat korunného svedka, ktorý s celou vecou nemal vôbec nič spoločné.

Už vtedy mali politici i justícia urobiť potrebné opatrenia, aby sa nič také nestalo, čo sa práve teraz v stredu udialo.

Prečo ostali pasívni? A prečo národy Európy sú neprestajne a nerušene len ľahkou korisťou  teroristov a bánd majúcich pôvod v islamských štruktúrach?