Európa v zovretí islamu. Moslimovia už prebrali kontrolu v anglickom Blackburne

01.02.2017 12:14

a vyhlasujú, že to je vzor pre ich bratov aj v nemeckých mestách. V stredoveku sa kresťanská Európa ešte dokázala ubrániť útokom islamu. Ale len preto, že nebol zrealizovaný súčasne z viacerých strán. V súčasnosti však islam vniká do Európy zo všetkých možných strán. A naviac sú mu veľmi nápomocní v jeho hrozivo narastajúcom ovládaní Európy práve jej vedúci kresťanskí politici.

Severoanglické mesto Blackburn má približne 100 000 obyvateľov a z toho viac ako polovica sú moslimovia. Pred 50. rokmi žilo v celej Veľkej Británii 50 000 moslimov, teda toľko ako dnes v Blackburne. V Británii je dnes viac  ako 1500 registrovaných mešít. V Blackburne je ich neuveriteľných 52.

To je tak, ako keby v 50-tisícovom Poprade bolo 52 kostolov.

Zásadný rozdiel medzi mešitou a kostolom je však v tom, že v mešitách sa nekáže len slovo Alaha, ale že  sú miestami, kde sa moslimom vštepuje do hlavy aj tvrdá a bojová ideológia islamizmu, založená na tom, že len islam je jediná pravá viera a preto všetci ostatní sú neveriaci, ktorí na tomto svete nemajú čo hľadať, a ak, tak len pod kontrolou a vládou islamu. Tak to hlásal už prorok Mohamed.

Moslimovia v Blackburne sú extrémne religiózni a udávajú tón v meste – sú úspešní a bohatí. Angličanov čoraz viac vytláčajú do okrajových štvrtí a v centre mesta žijú prevažne už len vyznávači Alaha. Spolunažívanie s kresťanmi je veľmi problematické a neraz konfliktné. Moslimovia si v meste vytvorili vlastný paralelný svet.

Jedna moslimka, narodená v Blackburne a majiteľká autoškoly vyjadrila presvedčenie, že za desať rokov budú aj nemecké mestá vyzerať ako  Blackburn.

Vyhlásila, že čoraz viac Nemcov chápe, že najlepšia kultúra na svete je islamská kultúra.

Takéto a podobné vyhlásenia hovoria jasnou rečou: Cieľom islamu je prebrať kontrolu nad Európou a ovládať ju.

Na základe vlastných skúseností môžem potvrdiť, že moslimka z Blackburnu má žiaľ pravdu.

V mnohých nemeckých mestách to už teraz vyzerá tak ako v Blackburne. Pred niekoľkými dňami som bol v Ludwigshafene (160 000 obyv.), kde som nebol už 10 rokov. Išiel som po jednej ulici v centre mesta a som ju nespoznával.

Tam, kde voľakedy boli takmer výlučne len nemecké obchody, rešturácie a kaviarne a niekoľko talianskych, tak som z nich už neobjavil ani len jedinú. Nemci i Taliani odtiaľ zmizli – boli vytlačení. Všade, kde som sa pozeral, tak som videl len turecké obchody a predajne ovocia a zeleniny, turecké zlatníctva a reštaurácie. A takmer na všetkých boli názvy len po turecky. A ulica bola preplnená Turkami.

Preto najlepšie bude, ak čo najskôr prestúpim na islam a začnem sa učiť turecky. Reči sa učím rýchlo a turčinu určite zvládnem za rok. Potom sa budem cítiť doma aj v Blackburne i Ludwigshafene, v Londýne i Berlíne, ale aj v takej španielskej Granade, lebo aj tú opäť, po pol tisíročí dobýva veľmi rýchlo naspäť islam, ako mi povedal môj španielsky priateľ, ktorý tam žije.

A tak som presvedčený, že naša budúcnosť v Európe je turecká – naši politici nás zrádzajú. Azda najlepšie bude, ak všetci prestúpime na islam a bude po problémoch. Lebo až potom budeme znova rovnoprávni občania s našimi islamskými spoluobčanmi. Čím skôr tak urobíme, tým lepšie.

Taký Erdogan nás potom nikdy nezradí – bude nás milovať. Ten svojich nezrádza.