EÚ štát, kde právo potenciálneho teroristu má vyššiu hodnotu ako bezpečnosť vlastných občanov

16.07.2018 23:26

Početné rozsudky nemeckých súdov dokazujú, že Nemecko sa stáva rajom pre nepravých azylantov a islamistických gangstrov a potenciálnych teroristov. Tak a podobne znejú rozhorčené hlasy niektorých nemeckých politikov a pochopiteľne aj miliónov občanov.

Vzťahujú sa o. i. k rozsudku Správneho súdu v Gelsenkirchene, ktorým umožnil návrat Samiho A., osobného strážcu Usamu bin Ladina z Tunisu – kam už bol odsunutý - opäť do Nemecka.

Predseda parlamentnej frakcie AfD Alexander Gauland povedal, že tento rozsudok je pre neho absurdný a nepochopiteľný a zosmiešňuje Nemecko v očiach celého sveta a robí ho miestom odpočinku pre islamistických zločincov.

Tiež sa vyjadril, že takéto rozsudky  ničia dôveru občanov k demokracii štátu a že pozostáva nebezpečenstvo, že takýmito rozsudkami sa nemecké súdy stanú hrobárom nemeckej demokracie.

Proti rozsudku súdu v Gelsenkirchene sa odvolalo Ministerstvo pre utečencov spolkovej krajiny Severné Porýnie-Vestfálsko.

Pritom Sami A. bol islamisticky veľmi aktívny aj v Nemecku. Radikalizoval mladistvých v Bochume a okolí. V Nemecku žil niekoľko rokov so ženou a deťmi a samozrejme po celý čas zo sociálnych dávok. Pôsobil aj ako radikálny islamský kazateľ.

Nemecký štát upadol už dávnejšie na príslovečné slovenské Kocúrkovo.