EÚ-šéfdiplomat Borrel: Viac ako 17 stupňov v byte je zločin proti hodnotám EÚ

20.11.2022 23:43

Obrovská inflácia, plynová kríza, závratné ceny elektriny a pohonných hmôt - to všetko musí  podľa Borrela (ale aj podľa vlád EÚ)  doslova martýrsky zniesť a vytrpieť  v mene údajných hodnôt EÚ občan.

To ale ešte nie je všetko – Borell od nás žiada nielen ďalšiu obetu, ale dokonca tára o tom, že kto ju neprinesie tak hreší proti morálnym hodnotám EÚ. Podľa nemáme – a či nesmieme mať v byte viac ako 17 stupňov.

Teraz tento politik Bruselu dokonca vyhlásil, že je na čase, aby sme dokázali, že sme pre tieto hodnoty a pre ideály bruselskej „demokracie“ ochotní aj obetovať život.

Toto je absurdná a nebezpečná propaganda, ktorá klame a zavádza.

Citujem Borrelove slová:

„Máme možnosť voliť medzi slobodou alebo komfortom. Už sme hovorili veľa o tom, že sme pripravení za ideály demokracie položiť aj život, teraz prišiel čas, aby sme to dokázali.“

 

Geo_monitor

@colonelhomsi

Josep Borrell called the temperature in apartments above +17° a crime against European values! "We are faced with a choice between freedom and comfort. We have talked a lot about being willing to die for the ideals of democracy, it's time to prove it."