EÚ čoraz viac „obohacuje“ teror „kultúry“nožov – v Holandsku bol vydaný prvý zákaz predaja nožov!

10.07.2023 15:50

Násilie nožmi a či tradičná neeurópska „kultúra“ vraždenia nožmi  sa rýchlo šíri a presadzuje  aj v Holandsku a správa médií, že v krajine tulipánov je čoraz bežnejšie, že sa mladí ľudia ozbrojujú nožom už ani neprekvapuje. Správa ale neprezrádza, kto sú títo mladí ľudia a odkiaľ pochádzajú!

 

Sieť supermarketov Albert Heijn chce teraz reagovať na zvyšujúci sa počet zranení a vrážd v Holandsku a oznámila úplné zastavenie predaja nožov.

 

„Bohužiaľ, agresivita v spoločnosti narastá. Aby sme žiadnym spôsobom neprispeli k tomuto vývoju, tak prijímame opatrenia. Rozhodli sme sa, že už nebudeme predávať nože v našich obchodoch,"

 

povedala v piatok v Zaandame hovorkyňa Alberta Heijna Anoesjka Aspeslaghová.

 

Samozrejme, nepovedala nič o tom, o akej „spoločnosti“ sa hovorí. Ak by ju presne a jednoznačne pomenovala, tak by mohla byť označená za pravicovú extrémistiku, ak nie dokonca za neonacistiku.

V našej „demokracii“ vládne strach pred „demokratickými“ vládami socialistov, zelených,ľavicových i FDP. Pravda je „demokraticky“ trestaná.

 

Analýza takýchto pomerov v našej (ne)demokracii je ponechaná na vedu, konkrétne v tomto prípade na „Forenzný inštitút Holandska“ (NFI). Tento inštitút nedávno oznámil niečo priam „senzačné“, a síce, že 12 až 18 roční sú čoraz častejšie zapletení do útokov nožmi! Kto by to bol povedal?

 

V Európe zrejme len tí „zlí“ Poliaci a tí ešte „horší“ Orbánovci to hovoria.

 

Tam sa chcú takejto „spoločnosti“ vopred rigorózne vyhnúť a radšej túto formu „kultúrneho“ obohacovania „nesolidárne“ prenechajú krajinám, ktoré sa takýchto ľudí evidentne nevedia dosť nabažiť.

 

Späť k NFI:

Inštitút teraz začal inventarizovať nože zhabané políciou. A prvé výsledky sú „desivé“ – kupované nože sú čoraz dlhšie a tým vražednejšie. Policajní experti sa obávajú, že je čoraz bežnejšie, že sa mladí ľudia vyzbrojujú nožmi, uviedli noviny.

 

Ako nám to voľakedy sľubovala vtedajšia kancelárka Merkel?

 

„Nikdy si nikým nedáme narušiť a či dokonca vziať našu tradičnú európsku kultúru.“

Ako sme len mohli byť takí naivní a jej to uveriť?! A dokonca jej to ešte aj dlho veriť?

 

Veď to bola práve ona – tento ženský Judáš – kto ju dovolil narušiť a nám ju vziať.

Urobila tak za judášsky americký a sorosovský groš!!!