Dvaja maloletí 14 a 16 (migranti?) na ulici v Hannoveri ťažko zranili a okradli 93 ročnú dôchodkyňu

31.01.2023 23:13

Naša Európa sa čoraz rýchlejšie mení a sa skvele „obohacuje novou kultúrou“. V Hannoveri mladíci okradli 93-ročnú ženu a ťažko ju zranili. Ako informovala hannoverská polícia, tak dvaja chlapci ukradli staršej žene kabelku.

"Policajtom sa v ďalšom priebehu podarilo vypátrať dvoch 14 a 16-ročných mladých ľudí, ktorí sú podozriví z lúpežného prepadu a ťažkého zranenia staršej ženy,"

uviedla v pondelok hovorkyňa hannoverskej polície. Polícia teraz hľadá svedkov.

Po krátkom zadržaní na polícii a po vypočutí boli obaja páchatelia prepustení na slobodu

 

Ako oznámila hovorkyňa, tak k incidentu došlo v hannoverskej mestskej časti Ricklingen. Svedkovia si najskôr všimli dvoch mladých ľudí, ktorí vybehli z ulice so ženskou kabelkou. Potom objavili ťažko zranenú na zemi ležiacu ženu v blízkosti tamojšieho domova dôchodcov.

Okamžite informovali políciu a záchrannú službu.

 

Privolaní záchranári ošetrili priamo na mieste zranenú ženu a previezli ju do nemocnice na jednotku intenzívnej starostlivosti.

"93-ročná žena bola tak ťažko zranená, že si už na čin a páchateľov nepamätala. Jej zranenia nasvedčovali  silnému úderu do hlavy, následkom ktorého spadla na zem. Potom jej bola odcudzená kabelka so súkromnými vecami a finančnou hotovosťou,"

informovala miestne médiá policajná hovorkyňa.

 

Keďže ani v tomto prípade nebol oznámený etnický pôvod brutálnych mladých zločincov, tak možno takmer s istotou vychádzať z toho, že nešlo o Nemcov.

 

Nemecko už dnes možno premenovať z Deutschland na Messerkulturland!