Drogové bandy, takmer výlučne islamské a radikálni islamisti kopú hrob Francúzsku

19.05.2021 23:33

Vo Francúzsku je situácia hrozivá a zhoršuje sa naďalej. Aká ale je naozaj, o tom mlčia systémové médiá v Nemecku, Rakúsku a v ďalších EÚ štátoch – SR nevynímajúc.

5. mája bol v Avignone pri zatýkaní jedneho drogového dílera zastrelený 36 ročný policajt, Eric Masson otec dvoch detí. Pred niekoľkými dňami sa konala spomienková slávnosť na jeho počesť i na ďalších mŕtvych v Avignone, ktorí sa stali obeťami zločinov drogových dílerov, migrantov a islamistov.

Iný prípad – v predmestí v Saint-Etienne sa obyvatelia jedneho domu sťažovali polícii na neznesiteľny hluk vo večerných hodinách v blízkosti domu. Keď prišla policajná hliadka, tak jedneho z policajtov odrazu zasiahol do hlavy ťažký predmet, priamo do spánkov. Odvtedy 50 ročný  otec dvoch detí je v kóme. Pachatelia ušli.

Podobných prípadov je vo Francúzsku nespočetné množstvo.

Predstavitelia francúzskych bezpečnostných orgánov sa pokúšajú už mesiac  o stretnutie s prezidentom Macronom, zatiaľ bezvýsledne. Celé mestské štvrte  sú pod kontrolou drogových bánd, ktoré o.i. pomáhajú financovať radikálny islamizmus a jeho aktivity.

Tieto bandy sú už rozšírené po celom Francúzsku a sú veľmi dobre organizované a vybavené aj zbraňami a nemajú pred ničím strach.

Polícia odhaduje (ani ona to nevie presne), že viac ako 600 mestských časti vo francúzskych mestách je plne v rukách nebezpečne vyzbrojenej drogovej mafie. Policajti sú pre nich nepriatelia, ktorých treba likvidovať.

Michel Thoris, generálny tajomník francúzskych policajných odborov vyhlásil niečo, čo je pre toho, kto nepozná bližšie situáciu vo Francúzsku, takmer absurdné a  nepochopiteľné:

„Už dnes je u nás občianska vojna takpovediac všade prítomná. Každý deň sú niekde moji kolegovia napadnutí drogovými teroristami. Tí vo veľkej väčšine sú prepojení s radikálnymi  islamistami a financujú džihádistické štruktúry vo Francúzsku. Vláda musí konečne konať. Už predsa nemôžeme ďalej znášať, že každých 12 dní sú nejakí kolegovia zastrelení drogovými teroristami.“

A to v tomto prípade Thoris hovorí len o Avignone, o meste, ktoré bolo v 14. storočí najväčším centrom európskeho katolicizmu a bolo aj mestom francúzskych pápežov.

Teraz v srdci tohto historického mesta prekvitá obrovský biznis s drogami, o ktorom sa všade vie.

Michel Thoris ešte poznamenáva:

„Ak  vo Francúzsku nejaké auto prerazí policajné zátarasy, tak máme zakázané strieľať a nesmieme ho ani prenasledovať. Preto sme proti drogovým  teroristom  bezmocní.

Vláda sa obáva zranených a mŕtvych a toho, čo by to malo za následky. A tak, alebo sa pokúsime opäť presadiť zákon, alebo Francúzsko sa zrúti do chaosu a tento štát, ako sme ho poznali po druhej svetovej vojne, prestane existovať.“

Podľa nedávneho prieskumu by až 40 percent francúzskych policajtov volilo za hlavu štátu Marine Le Pen.