Doživotne: Najvyšší trest pre vraha Husseina, ktorý znásilnil a zabil mladú Freiburčanku

22.03.2018 21:17

Nemecký súd vo Freiburgu dnes vyniesol doživotný trest pre Afgánca Husseina K., ktorý vo Freiburgu v októbri 2016 znásilnil a potom zavraždil 19 ročnú študentku. Najprv ju pri rieke Dreisam v noci, keď sa vracala domov, strhol z bicykla, znásilnil a potom utopil v rieke.

Zločin mladého utečenca, ktorý oklamal naivné nemecké úrady, že má len 17 rokov, bol obzvlášť brutálny a otriasol celým Nemeckom (najmenej pravdepodobne kancelárkou, ktorá sa v tomto prípade a ani v iných podobných prípadoch nikdy verejne neospravedlnila za to, že je nepriamo vinná za znásilňovanie nemeckých žien utečencami) a vyvolal roztrpčené politické diskusie a tvrdé útoky AfD na katastrofálnu utečeneckú politiku kancelárky.

Súd potreboval na proces 22 pojednávacích dní a vypočul viac ako 50 svedkov a 20 súdnych znalcov.  Proces a všetko čo s ním súviselo, stál nemeckého daňového poplatníka viac ako štvrťmilión eur.

Hussein bol odsúdený už v Grécku na 10 rokov. Prišiel tam ako utečenec a na ostrove Korfu zhodil v roku 2013 z vysokých skál do mora mladú ženu, ktorej predtým vytrhol z rúk kabelku. Čo je dodnes nepochopiteľné a zo strany Grékov aj nevysvetlené, je to, že už v roku 2015 bol predčasne prepustený a prišiel do Nemecka otvorených hraníc, kde sa vydával za 16 ročného a požiadal o azyl.

Starostlivosť nad ním prebral vo Freiburgu Úrad pre mládež a ten ho zveril do opatery rodiny, ktorá nemala úradné povolenie na prevzatie starostlivosti o utečencov (dostávala za neho peniaze – 2800 eur mesačne).

To je ďalšia nepochopiteľná vec okolo prípadu Husseina a svedčí o tom, že v Nemecku existuje rozsiahla „utečenecká industria“, ktorá na azylantoch skvele zarába a ktorá sa veľmi teší z ich množstva.

Teraz poviem niečo pre tých „mudrlantov“, ktorí argumentujú takto: „Ale veď v Nemecku znásilňujú ženy aj nemeckí páchatelia.“

Áno, to je pravda. Ale práve preto nepotrebuje Nemecko ani Európa množstvo ďalších vrahov, kriminĺníkov a násiläovateľov žien z moslimských krajín.

Okrem toho títo zločinci, ako Hussein z Freiburgu, ktorý má byť do konca života v nemeckom väzení, budú nemeckých daňových poplatníkov stáť za takú opateru stovky miliónov eur. Preto by Hussein a jemu podobní mali byť odsunutí do väzenia v Afganistane.