Dosť! Tulln už nechce utečencov. Surovo znásilnili 15-ročnú. Moje konfrontácie

19.05.2017 22:58

Vyhlásil to primátor rakúskeho mesta Tulln potom, ako traja utečenci znásilnili dievča, ktoré si chytili. Dievčina bola znásilnená dvakrát po sebe. Znásilnenie sa odohralo koncom apríla večer, v blízkosti veľtržného areálu mesta.

Polícia zatiaľ drží vo väzbe jedneho muža z Afganistanu, o ktorom si je istá, že bol páchateľom.  Policajti prehľadali aj azylový domov a vzali 59 DNA vzoriek, aby ich špecialisti porovnali s DNA získanou zo spermií páchateľov, ktoré títo zanechali v tele znásilnenej.  Pred niekoľkými dňami zatkli ďalšieho z nich, zo Somálie. Mladé dievča je psychicky úplne zničené a je v psychologickom ošetrovaní.

Pri tejto príležitosti musím povedať, že v SR je niekoľko naivných Slovákov, ktorí hoci vyrastali v kresťanskej kultúre, veľkohubo oslavujú islam ako najúžasnejšiu a jedinú pravú relígiu. Sú to však indivíduá, ktoré nikdy nežili každý deň v blízkosti tisícok moslimských utečencov, niekde v nemeckom alebo rakúskom meste, kde sa to v niektorých oblastiach doslova hemží mladými islamským utečencami, ktorí sa potulujú ulicami a parkami, nemajúc čo robiť, v skupinkách, ale neraz i vo veľkých tlupách 20 a viac na všetko odhodlaných mužov, ktorí robia lov na mladé ženy a dievčatá za účelom „minimálne“ sexuálneho obťažovania.

Mal som možnosť byť konfrontovaný so situáciami, kde ani prítomnosť dvoch, troch domácich mužov nezabránila tomu, aby mladé ženy v ich spoločnosti neboli obťažované a ohmatávané agresívnou skupinou utečencov napr. niekde v parku alebo na lúke pri Rýne. Teraz v teplom období, keď sa dievčatá a ženy slnia v biknách, neraz aj jednotlivo, na lúkach, pri riekach a jazerách, ako to roky slobodne a bez obáv robievali, to sa v súčasnosti stalo vyslovene nebezpečné pre ne.

V Nemecku je pre ženy ešte oveľa vyššie riziko stať sa obeťou znásilnenia utečencami ako v Rakúsku.

Mnohé mladé ženy sa vystavujú nebezpečiu napríklad aj tak, že chodia samotné behať do lesov a veľkých parkov. Najnebezpečnejšie je to večer. Nejeden utečenec to už zistil a jednoducho ide tam buď sám, alebo v skupine, na „čekanou“. A nejeden má aj „úspešnú čekanou“. Už bolo v Nemecku viacero takýchto osamelých bežkýň znásilnených a zabitých utečencami.

Kedže chodievam – keď som v Nemecku - pravidelne behať desať kilometrov do veľkého lesoparku pri Rýne, tak som tam viackrát videl takýchto „lovcov“-utečencov.

Na záver ešte malá časť z jedneho totálne úbohého a ma atakujúceho mailu, aké mi chodia len zo SR (nie je ich však veľa a dostávam zo Slovenska aj mnoho celkom iných, pozitívne ma hodnotiacich mailov), od človeka, ktory nemá nijaké poznanie o tom, aký je nebezpečný politický islam a nikdy nebol konfrontovaný s veľkým množstvom divokých mladých moslimských utečencov, pre ktorých sú európske ženy len „handry“, ktoré môžu ľubovoľne použiť a zneužiť. A nemá ani skúsenosti so situáciami v Nemecku, ako som ich naozaj len extrémne stručne opísal. Taký človek je len deštruktívnym hlupákom.

Určite by ale zmenil svoj názor, ak by sa niečo podobné stalo jeho žene alebo priateľke. SR sa môže zatiaľ tešiť z toho, že na jej území sa takéto tragédie neodohrávajú, lebo nemá žiadnych moslimských utečencov.

Tu je ten mail, samozrejme bez mena, zbabelci sa boja priznať svoju identitu :

Pan Bednar,

vynikajuco sa vam dari vo vasich osobnych "krizovych situaciach" namiesat polopravdy a lzi do jedovateho nenavistneho gulasu a to len preto, aby ste uputali pozornost Kotlebovcov. 

Od seriozity mate velmi daleko !

Skoda, lebo ste velmi vzdelany muz.

Pozorovat upadok cloveka, ktory ako znalec kozmu klesa stale viac na uroven maleho samolubeho Gobbelsa je velmi smutne.  Respekt a uctu si tym nevysluzite, skor naopak - stracate to, co ste mali. Stavate sa majstrom spinavej a xenofobnej propagandy......vo vasom pripade to nie su Zidia, ale moslimovia, sposob stvania je vsak podobny.     

-----------------------

Sú to len úbohe riadky od úbožiaka, ktory nevie, nepozná a nerozumie