Dosiaľ bol šéfvirológ Drosten najväčší „inkvizítor prenasledovania“ nezaočkovaných. Odrazu nie je!

14.11.2021 23:07

Opakovane útočia systémoví politici a ich médiá na nezaočkovaných. Vyvíjajú na nich tlak, aby sa dali očkovať a šíria vo verejnosti strach pred nimi. V tejto súvislosti neustále hovoria o pandémii nezaočkovaných a obviňujú ich z toho, že len oni ju zosilňujú.

Ako som pred niekoľkými dňami napísal v jednom článku, tak Frank Ulrich Montgomery šéf World Medical Association (WMA) varoval svet pred pandémiou neočkovaných, keď vyhlásil, že neočkovaní tyranizujú očkovaných. V  tom vyjadrení je zároveň obvinenie neočkovaných, že sú príčinou zostrovania opatrení ako aj prípadného vyhlásenie lockdownov.

Nečakane sa však v tejto veci postavil na stranu neočkovaných šéfvirológ Berliner Charité – Christian Drosten, ktorý v  sobotu v nemeckom mainstreame vyhlásil:

“Vôbec nemáme pandémiu neočkovaných.

Máme pandémiu, ku ktorej  prispievajú tak neočkovaní, ako aj očkovaní.“

Prečo sa Drosten odrazu takto postavil proti svojím vlastným tvrdeniam, ktoré urobil ešte v nedávnej minulosti, nie je známe. Nepovedal o tom ani slovo. Možno o tom len špekulovať. Azda ho k tomu podnietila výpoveď predošleho šéfvirológa Berliner Charité Detlefa Krügera, ktorý pred niekoľkými dňami povedal to isté.

Drosten je v Nemecku aj systémovými politikmi  vysoko uznávanou autoritou na poli virológie a svojou výpoveďou sa teraz postavil proti ich stigmatizovaniu neočkovaných.

Zatiaľ sa mu ani jeden z nich neodvážil protirečiť.

Mimochodom, podobné vyhlásenie ako Drosten urobila aj Sahra Wagenknecht:

„Kto hovorí o pandémii neočkovaných, tak ten ich len bezdôvodne difamuje a chce proti nim vyvolávať hnev očkovaných.“