„Domček z karát“, ktorý namáhavo budovali obviňovatelia Trumpa, sa zrútil

04.04.2018 11:05

Mimoriadny vyšetrovateľ FBI Robert Mueller, ktorý vyšetruje údajnú spoluprácu D. Trumpa a V. Putina v prezidentských voľbách USA, musel po prvý krát verejne priznať, že nemá žiadne dostatočné dôkazy na to, aby mohol vzniesť voči úradujúcemu prezidentovi USA Donaldovi Trumpovi obžalobu  pred súdom (to ale je len „diplomatické“ zastieranie pravdy, že nemal a nemá absolútne nič v rukách proti Trumpovi).

Bolo to včera uvedené vo Washington Post. Okrem iného bolo oznámené, že Muller o tom informoval pred niekoľkými dňami Trumpových právnikov.

Takže pravda napokon vyšla najavo – ani „rafinovaný sluha“ clintonovcov ju nedokázal pretočiť.

Trump je jednoducho skvelý „tromf“. Život ho priučil všeličomu a tak vie, aké je dôležité mať v rukách skvelé „tromfy“.

To celé bola len zámerná, mimoriadne špinavá kampaň clintonovského veľkoklanu a ich pomocníkov z radu skorumpovaného amerického politického establišmentu, ktorí nemohli zhltnúť, že na prezidentské kreslo USA prišiel politik iného kalibru a iného razenia a ktorý nebojácne vyhlasoval, že bude bojovať proti ich moci, ktorá už spôsobila toľko škody americkému národu.

A ktorý naviac ešte hlásal, že chce s Ruskom spolupracovať v duchu vzájomnej dôvery.

Práve toto posledné vyhlásenie Trumpa táto skorumpovaná klika nemohla zniesť a znemožňovala to tým, že prezidenta označovala a obviňovala ako „spiklenca“ s Putinom a dohnala to až do oficiálneho vyšetrovania jeho údajného utajovaného prepojenia s Moskvou, takže mal ruky zviazané.

A olej do ohňa v tomto prípade prilievala skorumpovaná americká a európska tlač, ktorá denne prinášala len negatívne a skonštruované „informácie“ o Trumpovi a jeho blízkych, aby tak manipulovala verejnú mienku.