Dôležitá informácia z Berlína: Od 2015 bolo 2645 procesov kvôli islamistickému teroru

29.08.2020 23:18

Nedávny teroristický útok 30 ročného azylanta z Iraku, Sarmada A. v Berlíne opäť raz vyniesol na svetlo, aké obrovské bezpečnostné riziko hrozí Nemcom v ich krajine v dôsledku fundamentálne katastrofálnej utečeneckej politke, ktorá stále pokračuje.

Je absolútnym cynizmom vlády voči občanom, že v Nemecku sú naďalej možné také prípady, ako je prípad Sarmada A., ktorý je v Nemecku už 5 rokov, pričom už mal niekoľkokrát do činenia s políciou, jeho azyl bol pred troma rokmi zamietnutý a hoci mal byť dávno vyhostený, tak na berlínskej diaľnici atakoval svojím autom viacerých vodičov, pričom ťažko zranil troch motorkárov a pritom volal Alahu Akbar.

A ako v stovkách podobných prípadov, neskončil vo väzení, ale na psychiatrii, kam ho poslal súd.

Aj tu sa prejavila brutálna ideológia islamu, ktorej obeťou sa môže stať ktorýkoľvek občan v EÚ.  

Len v roku 2019 zaviedla nemecká Štátna prokuratúra vyšetrovanie 663 teroristických útokov islamistov.

13. september 2015 vôjde do nemeckých dejín ako deň, keď nemecká kancelárka porušila svoju prísahu, v ktorej každý raz, keď vyhrala kancelárske voľby, sľubovala slávnostne, že urobí všetko čo stojí v jej moci, aby vždy ochraňovala svoj národ.

13. septembra ale nezákonným otvorením hraníc vydala svoj národ takpovediac do rúk početných islamských násilníkov a islamistických teroristov, ktorí prišli spolu so státisíckami utečencov bez akejkoľvek kontroly do Nemecka.

Okrem toho utečenecká politika kancelárky vytiahla z vrecák občanov stovky miliard eur pre potreby a v mnohých prípadoch i na prepych utečencov.

Pritom o potreby tých občanov, ktorí žijú v biede a nedôstojnej úbohosti sa kancelárka nikdy nestarala a neurobila nič pre zlepšenie ich situácie. Nevyhlásila nijaký štátny program na zlepšenie ich situácie.

Voči utečencom bola Mutti, ale voči vlastným bola neľútostnou zlou macochou.

Merkel a jej vláda sa napriek 2645 prípadom islamistického terorizmu v Nemecku od  otvorenia hraníc a tisíckam pripadov znásilňovnia a sexuálneho obťažovania žien islamskými migrantami, ako i 1,3 miliónom trestných činov migrantov, nehanbí tvrdiť, že bezpečnosť občanov v Nemecku nebola nikdy taká vysoká ako v súčasnosti.

A mainstream poslušne opakuje doslova tieto bezočivé lži.