Dokončenie zo včera: 2. časť - SPD chce islamizáciu Saska cez nový integračný zákon. A čo Progresívne Slovensko?

26.02.2018 21:31

Táto žena zrejme nikdy neprišla do kontaktu so skupinami násilných a divoko sa správajúcich skupín mladistvých utečncov, v blízkosti ktorých sa na určitých miestach cítia ohrozené nielen ženy, ale aj muži, a to aj cez deň.

Odporúčam jej, aby sa porozprávala o utečencoch so svojím straníckym kolegom, primátorom univerzitného mesta Tübingen, Borisom Palmerom, ktorý má s nimi konkrétne a veľmi reálne negatívne skúsenosti.

Palmer, ako takmer absolútna výnimka medzi politikmi Zelených, vidí realisticky katastrofálnu situáciu s utečencmi v Nemecku, a o.i. povedal:

„Utečenecká politika SPD je čisté harakiri a harakiri je aj to, keď SPD a Merkel sa vyhrážajú Poľsku, že ak nevezmú žiadnych utečencov, tak že Brusel zruší peniaze, ktoré krajine prináležia.“

Slovensko musí v utečeneckej politike ísť tiež cestou Palmera, Orbána a Varšavy a nenechať sa zavádzať „politikmi“ typu Štefunka-Progresívne Slovensko, ktorí hlásajú, že SR môže bez problému prijať niekoľko tisíc utečencov. Aj im odporúčam, aby sa informovali u Palmera, ako je to s utečencami-moslimami v skutočnej realite.

Je veľmi zavádzajúce a odporujúce realite, ak ľudia v SR, zrejme blízki Progresívnemu Slovensku, píšu takéto nezmysly:

 „Ako vôbec môžu napísať niektorí ľudia (Slováci) žijúci  v Anglicku, že utečencov tu (na Slovensku) nechcú, keď oni samy sa stali „utečencami“ (z ekonomických dôvodov) už pred niekoľkými rokmi! Prakticky chcú ochrániť svoju rodnú hrudu, pred takými, ako sú oni samy! A takéto pokrytecké tvrdenia, nevypúšťajú iba Slováci…

Stále totiž pretrvávajú  obavy a konzervatívne názory, že imigrant aj v novom prostredí bude presadzovať svoju mentalitu, náboženstvo, zvyky alebo, že vytvorí akési „geto“ a bude terorizovať všetkých naokolo.“

Mám osobné skúsenosti s utečencami a takéto riadky sú pre mňa len pomätenými nezmyslami ľudí, ktorí hovoria o niečom, čo nepoznajú a s čím nikdy neboli konfrontovaní na „vlastnej koži“.

Ak už prijať utečencov, tak len istý ohraničený počet kresťanských, lebo s moslimskými sú obrovské problémy a tí nie sú, až na výnimky, integrovateľní do našej kultúry.

A musia to byť dokázateľne utečenci a nie nebezpeční islamisti, so sfalšovanými preukazmi z Turecka, kde stojí, že sú kresťania zo Sýrie, ako boli viacerí takí odhalení v Nemecku.