Dokončenie: Západ nechce, aby Rusko malo úspech v Sýrii v boji s ISIS. Vysvetlím prečo - 2. časť

11.11.2015 17:13

Teraz by malo byť ale každému už jasné, prečo údajné americké útoky proti kalifátu ISIS, trvajúce už viac ako rok, nie sú vôbec korunované úspechom. Washington vôbec nemal v úmysle zničiť kalifát ISIS - aj Saudská Arábia, aj emiráty ho nevyhnutne potrebujú a pomáhali a pomáhajú ho vyzbrojovať modernými zbraňami. Preto v skutočnosti bojuje proti nemu len Rusko a sýrska armáda! 

ISIS je veľmi účinná zbraň teroru z dielne USA. Prečo toto tvrdenie? Preto, lebo  to dokumentujú viaceré zdroje. 

Takže niečo z nich: 

Existuje jedno veľmi expresívne interwiev z roku 2012 - ktoré západné médiá zamlčali (len Wochenzeitung Neue Solidarität sa o ňom zmienila) - s niekdajším šéfom Americkej vojenskej tajnej spravodajskej služby DIA, Michaelom Flynnom. 

Citujem z neho: "V memorande DIA z roku 2012 stojí jednoznačne napísané, že vláda USA podporuje vyzbrojenie radikálnych islamistických organizácii. Medzi nimi džihadistov Moslimského bratstva, Al-Kaidu, Al-Nusra-Front, IS a ďalších moslimských malých radikálnych skupín a organizácií. A tiež podporuje aj vytvorenie kalifátu na východe Sýrie a v Iraku. Podľa DIA vedeli príslušné americké úrady už v roku 2012, že Al-Kaida je vedúcou silou v povstaní takzvanej opozície v Sýrii a že jej pomocou sa bude vo východnej Sýrii etablovať salafistický kalifát."

Práve to bol cieľ štátov, ktoré podporovali týchto islamistických teroristov - medzi nimi aj Turecko - aby pôvodná Sýria bola zničená a Irán ohrozený a oslabený. Vznik islamistického kalifátu na území Sýrie a veľkej časti Iraku bol ich plán a zapadal do ich vlastných plánov.

Bývalý nemecký CDU politik, dnes publicista a expert pre Orient, Jürgen Todenhöfer, označil DIA dokument ako "teroristický Watergate". 

Hoci Barak Obama a Západ dávno vopred vedeli, kto naozaj bojuje v Sýrii ako takzvana opozícia proti oficiálnej vláde, bohapusto tárali národom sveta svoje otrepané "rozprávky" o nevyhnutnom zvrhnutí prezidenta Sýrie a následnom nastolení demokracie a slobody (už ale ani najväčší hlupáci neveria na demokraciu a slobodu v štátoch, kde vládne islamizmus), pričom len podporovali teroristické islamistické štruktúry. Preto nikdy neplánovali ISIS celkom ochromiť. Okrem iného drží ISIS v napätí a neistote aj Irán, úhlavného nepriateľa USA. 

Ak sa opytate sýrskych utečeneckých kresťanov na prezidenta Sýrie, tak všetci ho chvália ako ich ochrancu a preklínajú USA, ako démona, ktorí zavinil ich prenasledovanie!

Úspech Ruska v Sýrii bude znamenať porážku USA a veľku stratu prestíže Bieleho Domu. 

Preto Rusi nesmú byť úspešní.