Dokončenie: Pravé kresťanstvo je Láska; Korán ju nechce, žiada len poslušnosť - 2. časť

06.06.2016 11:28

Nemecká Willkommenskultur, ako to nazvala a tvrdo, ale absolútne naivne presadzovala  a čiastočne stále ešte presadzuje kancelárka Merkel, je totálne naivná a nepremyslená. Islam, ktorý exportoval do Európy jej zásluhou množstvo islamistických nebezpečných extrémistov  európsku spoločnosť rozleptáva a polarizuje. 

Problémom Nemecka v tomto smere je aj to, že vzhľadom na svoju históriu, ktorá je extrémna poznačená dvanástimi rokmi hrôzy a nepredstaviteľných zločinov fašizmu proti ľudskosti, sa snaží ukazovať stále maximalne tolerantnú tvár. Viac , ako ktorákoľvek iná krajina. Práve tento fakt využíva politický a militaristický islam. Napríklad islamistov, ktorí boli vyhnaní z Alžírska, Nemecko uznalo ako azylantov. 

Nemecko, Francúzsko, Švédsko, ale aj ďalšie krajiny EÚ, tak sedia doslova na sude pušného prachu, ktorí hrozí spôsobiť strašnú explóziu. Politici ako Merkel , „Königin der Naivität und der geistigen Nacht“ - „Kráľovna naivity a noci ducha", nezbadali a či ignorujú, že takmer celú Európu obsadzujú islamskí prívrženci a bojovníci nekompromisného a dobyvateľského islamu. 

Európskej spoločnosti hrozí evidentne islamizácia - a potom následne aj diktatúra a teror viery, jedinej "pravej viery" - Mohamedovho islamu, v mene Allaha, tak, ako ho jeho "prorok" stvoril. V kozme islamského presvedčenia vládne rozkaz, tvrdosť, neraz i surová neludská krutosť, najvyššia autorita a otrocky devótna poslušnosť. 

Láska, ako najvyššia a najkrásnejšia mohúcnosť a potencialita opravdivého a hlboko empatického, mierumilovného ČLOVEKA tam nemá žiadne miesto.

Lásku kresťanského charakteru, ale aj budhisticku a taoistickú vznešenú a ušľachtilú múdrosť, a tým aj hlboký súcit, islam nepozná a pokladá ju len za slabosť a za zlyhanie!!!

Preto ani láska ženy, ktorá je jej nositeľkou a šíriteľkou, nie je v islame vôbec žiadúca, len jej sexualita a schopnosť rodiť deti, ako služba mužovi je vyzdvihnutá. Inak nemá žena v Koráne nijaký zmysel ani hodnotu.

Islamisti chcú zničiť a vykynožiť náš kresťanský a európsky spôsob života a presadiť do všetkých kútov Európy svoju politickú ideológiu - politický a agresívny islam.

Koniec