Dokončenie - Larry Holcomb: Prezidenti USA a ich tajuplný vzťah k UFO-m - 2.časť

27.07.2015 21:14

Holcombe uvádza na inom mieste: Jimmy Carter videl v októbri 1969, keď sa zúčastnil stretnutia Lions Clubu v meste Leary, na západnom horizonte "zvláštne" svetlo, o ktorom bol presvečený, že patrilo UFO. Svetlo sa priblížilo, zastavilo sa a odrazu menilo farby - modrá, červená, biela,....

Počas svojho volebného boja o prezidentské kreslo sľuboval Carter, že keď sa stane prezidentom, tak odhalí verejnosti UFO-tajomstvá. Neskôr už ako prezident však svoje slovo nedodržal.

Holcomb informuje aj o mysterióznych skúsenostiach s UFO-m, ktoré mal prezident Ronald Reagan. V roku 1974 letel ako guvernér Kalifornie v lietadle Cessna, keď odrazu uvidel na oblohe prenikavý zdroj svetlo, ktoré sa pohybovalo obrovskou rýchlosťou kolmo hore. Už skôr, v šesťdesiatych rokoch minulého storočia, mal Reagan kontakt k Mimozemšťanom. V tom čase bol ešte hercom a viezol sa autom so svojou manželkou Nancy na party k priateľom v Los Angeles. Odrazu ostali stáť – pred nimi na ceste uvideli UFO. Reagan o tomto stretnutí neskôr povedal, že Mimozemšťania mu telepaticky radili, aby sa stal politikom.

Medzi hosťami na party, kam prišiel Reagan oneskorene a pôsobil celý večer neisto a zmätene, bola aj priateľka herečky Shirley Mc Laine. Porozprávala je to a tá neskôr o veci informovala Holcombeho.

Ufológ Holcombe sa vo svojej knihe zmieňuje aj o jednom tajnom dokumente, v ktorom v roku 1942 generál George Marshall oznamuje prezidentovi Franklinovi Rooseveltovi o pozorovaní mysterióznych neznámych letových objektov, ktoré označil akomimozemského pôvodu. 

Koniec