Dokončenie: Katastrofa v čínskom meste Tchien tin. Bol to už začiatok vojny USA proti Číne? - 3. časť

27.08.2015 15:19
 

Ako to celé prebehlo v časovom diagrame:

 

11.8. – Čína  devalvovala svoju menu a niekoľko hodín neskôr reaguje Pentagon. Yuan padne o 1,9 percent. To spôsobí na celom svete veľké znepokojenie a všeobecne sa počíta s veľkými negatívnymi následkami pre americkú ekonomiku.

12.8. Tchien-tin bol zasiahnutý zbraňou Rods from God, ktorej ničivá sila spočíva na silnej kinetickej energii. Toto „posolstvo“ Číne pripomína „posolstvo“, ktoré vyslali USA Japonsku, keď v roku 1945 hodili na dve japonské mesta atómové bomby. Američania nemajú nijaké zábrany masove zabíjať nevinné civilné obyvateľstvo.

16. 8. Obama sa obracia pvým vážnym varovaním na americkú verejnosť. Varuje ju pred agentami čínskej vlády, ktorí údajne operujú tajne v USA. Informoval o tom New York Times. Obamovo varovanie bolo vyslovené v čase narastajúceho napätia medzi Bielym Domom a Pekingom.

 Aká je nová zázračná zbraň USA - Rods from God? Jej účinok je efektívnejší, ako je účinok malých, tzv. taktických atómových zbraní, a tak ju možno na základe účinku zaradiť k taktickým nukleárnym zbraniam, hoci v tomto prípade, ako už bolo zmienené, nejde o atómovú zbraň.

Na amerických internetových platformách sa objavili úvahy, že pri explózii v Tchien-tine išlo zároveň aj o testovanie novej kozmickej zbrane USA, ktorej nálož je vystrelovaná z kozmu. Napríklad na platforme The Unhived Mind, je okrem iného uvedené: Kráter, ktorý vznikol v dôsledku explózie  jedného Rod from God, bol spôsobený energiou o veľkosti približne päť kiloton TNT. Tvar krátera a jeho morfológia ukazujú jednoznačne, že nevznikol ako následok nehody, ale výbuchu.