Dokonca aj agentúra DPA kryje zabijákov z cudzích kultúr: Neznámi zbili ženu a muža, ktorého museli dopraviť do nemocnice

12.07.2023 23:10

Nemecká tlačová agentúra (DPA) o tomto brutálnom čine informovala v stredu prepoludním. Spôsob, akým to urobila, je hanebný, pokrytecký a cynicky ignorantský voči vlastným občanom.

 

Titulok jej článku znel: 

Unbekannte schlagen Frau und prügeln Mann krankenhausreif

 

Nemecko sa medzičasom stalo oveľa nebezpečnejšie pre vlastných občanov ako pre príslušníkov cudzích kultúr, ktorí ho čoraz viac na želanie vlády zaplavujú. A mnohí z nich takmer každodenne šíria násilie a ohrozujú občanov.

 

Nemecké ženy sa nemôžu cítiť bezpečné pred sexuálnym násilím mužov z týchto kultúr prakticky nikde. Dokonca ani len na verejných kúpaliskách nie sú domáce ženy a dievčatá pred nimi v bezpečí !

Je to už smutne známy fenomén, ktorý nadobudol hrozivé rozmery – na početné nemecké kúpaliská chodia celé hordy mladých mužov cudzieho pôvodu s cieľom sexuálne obťažovať ženy vo vode či na suchu.

 

V ďalšom uvediem doslova článok DPA o brutálnej bitke hordy takýchto mladíkov, ktorí úplne bezdôvodne zmlátili ženu a muža, ktorý jej pribehol na pomoc:

 

„Neznámi ľudia mali v noci v Berlíne-Mitte zbiť a zraniť ženu a muža. 23-ročného muža previezli do nemocnice na ošetrenie s odreninami na rukách a nohách a podliatinami na tvári, informovala v stredu polícia.

 

30-ročná žena sa sťažovala na bolesti hlavy a žalúdka a záchranári ju ošetrili ambulantne.

Podľa doterajších poznatkov mal na ženu po slovnej výmene v skorých ranných hodinách v Panoramastraße  zo skupiny asi 20 ľudí zaútočiť jeden muž. Udieral ju do brucha až spadla na zem. Zo skupiny sa k útočníkovi pridal ďalší muž a bil ju spolu s ním, pričom ju obaja kopali aj do hlavy.

Keď jej 23-ročný mladík pribehol na pomoc, údajne ho tiež zasiahli a keď ležal na zemi, niekoľkokrát ho kopli do hlavy. Podozriví ušli pešo neznámym smerom. Dôvody zločinu sú zatiaľ neznáme.“

 

Článok je evidentným dôkazom toho, ako nemecký mainstream zahmlieva a neprizná totožnosť páchateľov, ak ide o migrantov a utečencov (v tomto prípade dokonca aj Nemecká tlačová agentúra). 

 

Medzičasom už ale všetci Nemci pochopili o čo ide mainstreamu v takýchto článkoch, a tak sa takýmto spravodajstvom len zosmiešňuje.

 

Dokazujú to aj komentáre čitateľov.

Tu aspoň tri z nich:

 

1,  20-köpfigen Gruppe.  Fraglich, wo man solch eine Gruppe unter Deutschen findet...

     20-členná skupina. Otázne je, kde takú skupinu medzi Nemcami nájdete...

 

 

2,   Es waren sicher Fachkräfte aus der Sippe Mohameds!  

      To boli určite odborníci z Mohamedovho klanu!

 

3,   20 - köpfige Gruppe , unsere Gäste laufen meist im Verband und pöbeln Bürger an, bis jemand etwas         darauf antwortet und sie zuschlagen können!

Skupina 20, naši hostia zvyčajne pobehujú v skupinách a provokujú  občanov, kým sa niekto neozve a môžu udrieť!