Dôkaz: Nemeckí moslimovia sympatizujú s islamistickými teroristami

20.06.2017 11:28

Bol som cez víkend pritom – pri demonštrácii. Ráno som s mojimi troma spolupracovníkmi nasadol v Düsseldorfe do auta a išli sme do Kolína, kde sa mala konať v sobotu najväčšia masová demonštrácia (prvá v Nemecku – mimochodom, prečo až teraz?) mierumilovných a tolerantných moslimov proti islamistickým teroristom.

Mottom bolo: „Nie s nami“, Nie v mene islamu“.

Iniciatíva  k demonštrácii moslimov vyšla od moslimky Lamaye Kaddor – nemeckej islamologičky. Zarážajúce bolo, že to bola žena a nie muž moslim a najmä to, že to nebola mocná  a vplyvna hlavná organizácia moslimov v Nemecku DITIB (prepojená veľmi oddane s Erdoganom), ktorí by boli prišli s takou iniciatívou!

Už vopred sa demonštrácii robila veľká reklama v médiách a televízii, kde Lamaye Kaddor viackrát o nej  hovorila s moderátormi. Boli rozoslané tisícky pozvánok po celom Nemecku a očakávali sa  desťtisícky moslimov, ktorí budú búrlivo a temperamentne demonštrovať proti vražednému teroru svojich teroristických religióznych bratov a sestier.

Nič podobné sa v Kolíne však  neudialo a nestalo!!!! Bolo to fiasko na celej čiare. Davy moslimov neprišli -  ani ich len nenapadlo, aby prišli a demonštrovali proti svojim, ktorých v tichosti obdivujú a s nimi súhlasia, či už otorene nahlas, alebo tajne po tichu. 

To je jedno – ich neprítomnosť a ignorovanie toho, o čom vedeli, je jednoznačný dôkaz toho, na ktorej strane moslimovia stoja!

Veľkou  hanbou a provokáciou je to, že účasť odmietla aj DITIB a to celkom oficiálne a drzo bezočivo. Jej zdôvodnenie bolo cynické a maximálne odsúdeniahodné. Že od moslimov, ktorí v tomto čase majú svoj religiózny pôst v rámci Ramadanu, vraj nemožno žiadať, aby počas silnej horúčavy (bolo 26 stupňov) pochodovali a demonštrovali, lebo to by ohrozilo ich zdravie. Okrem toho takéto akcie stigmatizujú moslimov.

To bol absolútny výsmech všetkých nás, ktorí sme terorizmom moslimov v Európe postihnutí.

Najväčšia hanba však je, že nemeckí politici i predstavitelia cirkvi vyslovili len poľutovanie nad tým, že DITIB takto reagoval.

A hanbou je to už len preto, že akciu demonštrácie podporovali a propagovali už niekoľko týždnov vopred o. i. politické strany, odbory, cirkevné kruhy, dobročinné organizácie a viac ako 350 osobností – politici, umelci, vedci.

Namiesto ostrého odsúdenia a vyhlásenia možného zákazu DITIB, prišlo len niekoľko zbabelých pseudokritických slov.  Medzi zbabelými a opatrnými kritikmi bol aj minister Mizerný (tak ho volajú niektorí moji priatelia), pardon, de Maiziere a aj grandissima kancelárka.

Na Heumarkt – najpopulárnejšie kolínske námestie – prišlo len niekoľko stovák moslimov, prevažne žien,  a tak sa narýchlo organizoval príchod aj nemeckých priateľov a sympatizantov (aby nás bolo aspoň o čosi viac) statočnej Lamaye Kaddor, ktorej trpké sklamanie bolo doslova vpísané na tvári.

Aj po tejto mojej skúsenosti – moji spolupracovníci to vidia presne takisto – som sa ešte viac uistil, že moslimovia v Európe, a najmä v Nemecku, sú ako sud pušného prachu (aj keď malá časť nie – ale ani tí neprišli), okolo ktorého stačí prejsť s malou iskierkou a hrozí obrovský výbuch.

Na našu otázku, či Lamaye Kaddor ešte bude niečo podobné organizovať, len pokrčila plecami a po chvíli povedala: „To neviem teraz, ale skôr nie, ako áno.“

A na otázku, či dostala a dostáva výhražné dopisy, povedala jediné slovo: „Množstvo“.

Ak niekto odsudzuje Viktora Orbána za jeho utečeneckú politiku, tak buď je hlupák, ktorý nič nevie o politickom islame a nemá „šajnu“ čo sa naozaj ukrýva napr. za DITIB-om, alebo je prívržencom myšlienky premeniť európsku kultúru na „novú kultúru“.