Dôchodca dobitý takmer na smrť Somálčanom – justícia ho neodsúdila!

31.08.2019 23:05

25 ročný Somálčan, odmietnutý azylant, úplne bez zjavnej príčiny  dobil v máji v Offenburgu 75 ročného dôchodcu takmer na smrť. Dôchodcu po dlhých liečebných procesoch lekári napokon zachránili. Prišiel však o jedno oko a stal sa bezmocnou osobou vyžadujúcou celodennú opateru.

30. augusta rozhodla štátna prokuratúra v meste Offenburgu, že je vraj psychicky chorý a nemôže byť preto súdený. Bude premiestnený do psychiatrického ústavu.

Beštiálny brutálny útok na chorľavého starca sa odohral 15. mája, keď sa podvečer dôchodca vracal domov z malej kaviarne, kam občas chodieval, aby sa tam stretol s priateľmi.

V blízkosti hlavnej stanice sa muž zo Somálska - ktorý je v Nemecku od roku 2015 - vrhol na úbohého dôchodcu a začal ho častovať kopancami a päsťami a pokračoval v tom, aj keď už ležal na zemi v bezvedomí vo veľkej kaluže krvi. Potom rýchlo ušiel do bočnej ulice.

Ľudia, ktorí dôchodcu krátko potom našli ležať nehybne na chodníku, privolali policajtov i sanitku.

Somálčan sa vrhol na starého bezbranného muža s typickým výkrikom moslimských teroristov, i fanatických moslimov, keď idú v mene Allaha vraždiť nevercov-kresťanov: Allahu Akbar.

A robia to úplne vedome a aj pri zdravom rozume.

Dvaja synovia dôchodcu, ktorí boli prítomní - ako aj početní občania Offenburgu - pri vyhláseni prokuratúry, nemohli a nechceli skryť svoje rozhorčenie a svoj spravodlivý hnev nad takýmto nepochopiteľným „rozsudkom“, ktorý chráni moslimských zločincov a cynicky sa „vysmieva“ postihnutým obetiam.

Ďalším nepochopiteľným a odsúdeniahodným cynizmom je rozhodnutie úradov, že výdavky spojené s umiestnením navždy zmrzačného starca do Domova opatrovateľskej služby majú prebrať jeho synovia, lebo jeho dôchodok ich dokáže pokryť len z nepatrnej časti. A je známe, že v Nemecku sú mesačné poplatky za takéto služby mimoriadne vysoké.

Vyšlo najavo aj to, že Somálčan, hoci mu bol už pred dvoma rokmi odmietnutý azyl a vedelo sa aj to, že je nebezpečný kriminálnik, sa aj tak mohol naďalej všade voľne pohybovať.

Škandál non plus ultra – s ďalším utečencom.

Aj ten ide, ako stovky ďalších, jednoznačne na účet kancelárky.