Dnešné Nemecko, každodenne konfrontované s kriminalitou azylantov: Hosť Merkel, „odborník“ z Afganistanu (30) znásilnil v ICE mladú Nemku (19)

26.01.2024 22:55

Toto – a podobné také prípady – to už nie je len zlyhanie štátu, ale to je už jeho kriminálne (ne)konanie.

Vláda dáva na Ukrajinu stovky miliárd eur a pritom sa zadlžuje viac ako po uši, ale na to, aby chránila ženy pred znásilňovaním a sexuálnym obťažovaním zo strany migrantov, nielenže nie sú peniaze, nie je ale ani politická vôľa, lebo pre Zelených sú chráneným druhom ľudí.

 

Mladá žena cestovala v noci v rýchlovlaku ICE zo Stuttgartu do Ulmu. Bola unavená, položila si hlavu na stôl a zaspala. Keď sa zobudila, tak rozospatá zistila, že mala v ústach penis!

 

Žiadateľ o azyl z Afganistanu sa musí zodpovedať zo znásilnenia pred krajským súdom v Stuttgarte. Sefatullah S. sa priznal, že vo vlaku sexuálne zneužil mladú ženu.

Pred súdom uviedol aj dôvod svojho nechutného odporného činu vo vlaku o 3:45:

" Dostal som sa na to chuť, tak som jej to urobil."

 

Aké to katastrofálne barbarstvo, a to na verejných priestranstvách. Vo vlaku, kde majú byť ženy chránené.

Afganec, ktorý prišiel do Nemecka ako žiadateľ o azyl ešte v roku 2015, sa ani po deviatich rokoch nescivilizoval a kresťanskú ženu považuje len za ľahkú korisť, za objekt kedykoľvek dostupný a vhodný pre uspokojovanie jeho sexuálnych chúťok.

 

Je to jasný dôvod na okamžitú remigráciu – ktorú v Nemecku úspešne brzdia Zelení

 

Tento páchateľ je dôkazom toho, že remigrácia je naliehavo potrebná. Predovšetkým pre ochranu žien, ale aj z iných dôvodov.

 

Sefatullah S. prišiel do Nemecka s utečeneckou vlnou v roku 2015, ktorej udelila „požehnanie“ Mutti Merkel. O deväť rokov neskôr stále nevie po nemecky a potrebuje tlmočníka, ten bol aj na súde s ním – na to všetko idú dane občana. Podľa všetkého tento „odborník“ ani nemá žiadnu prácu, stále žije v ubytovni pre utečencov. Dokonca nevie ani čítať ani písať.

Namiesto toho, aby svoj deväťročný pobyt v Nemecku zúročil, napríklad čítaním a písaním, učením sa nemeckého jazyka, integráciou a prácou, tak Afganec trávil čas pitím alkoholu, drogami a zneužívaním detí.

Bol v minulosti odsúdený už aj za sexuálne delikty na deťoch.

 

Tento otrasný prípad jasne ukazuje zlyhanie štátu na celej čiare.

 

Po zadržaní páchateľa pôvodne tri mesiace držali vo väzbe. Ale pretože povedal, že počuje hlasy z iného sveta, tak bol prevezený na psychiatrickú kliniku v Ravensburgu. Je to známe z mnohých podobných násilných trestných činov, ktoré páchali žiadatelia o azyl na verejných priestranstvách. Možno dospieť k záveru, že je za tým premyslená stratégia azylantov.

 

Teraz ide opäť o to, či bude páchateľ vôbec uznaný za vinného. Štátny prokurátor už teraz predpokladá, že súd vylúči plnú trestnú zodpovednosť muža. Toto všetko hovorí za to, že nepôjde do väzenia, ale na nejaký čas len na psychiatriu.

 

Páchateľ by sa mal zúčastniť programu pre páchateľov sexuálnych trestných činov, u ktorých hrozí, že sa ich znovu dopustia.

 

Po svojom poslednom odsúdení sa Afganec musel zúčastniť programu pre sexuálnych delikventov, ktorí boli obzvlášť vystavení riziku recidívy. Muž to nechcel urobiť a úradom to bolo jedno.

Páchateľ jednoducho ignoroval niekoľko predvolaní do programu. Nenastali žiadne následky. Jednoducho mu bolo umožnené naďalej sa voľne pohybovať medzi normálnymi ľuďmi.

Až kým, áno, kým nestretol 19-ročnú ženu vo vlaku a nedostal „chuť“ na ňu a nezničil jej život.

 

A teraz by si mal každý Nemec položiť otázku, či by nebolo už na čase spustiť petíciu za odvolanie spolkového prezidenta Steinmeiera, ktorý bohapusto klame národ,  keď tvrdí, že ide o najlepšie Nemecko, aké kedy existovalo.

 

A tak už len dobrú noc Nemecko.