Diabolský plán globalistov: Vyvlastniť všetku úrodnú pôdu vo svete – holandskí farmári preto bojujú ďalej

02.08.2022 22:53

Vyvlastniť a dostať ju pod kontrolu a tým aj potraviny a ich rozdelovanie. Čoraz viac európskych farmárov sa s nimi solidarizuje a pripojili sa aj kanadskí farmári. O čo v Holandsku (a nielen tam) ide, to som podrobne opísal v článku z 18.7.: Obrovské protesty holandských agrárnikov: Vláda s nami nekomunikuje, chce nás „zničiť“

Mainstream neinformuje o tom, že holandskí farmári bojujú o holú existenciu. Nevzdávajú sa a nikdy sa svojej pôdy a svojich polí nevzdajú. Holandská vláda žiada od nich o.i. redukovanie emisie amoniaka a oxidov dusíka do roku 2030 o 50 percent, čo je pre nich absolútne nerealizovateľné. To má byť zavedené postupne všade a spôsobí to vo svete hlad. Holandskí farmári tak bojujú za ľudí v celom svete. Na ich webe  FundFreely-Seite  je aj tento oznam: „Bez farmárov nebude žiadna potrava“

Známy odporca povinného vakcínovania, vedec a expert pre očkovanie a genetiku Robert Malone nedávno navštívil Holandsko a Belgicko. Stretol sa s viacerými tamojšími reprezentantami farmárských organizáci. Hovorili a diskutovali o protestoch farmárov a aj o WEF-agende. Povedal, že dokonca aj v USA už existuje povedomie toho, že ide o celosvetové vylastnenie farmárov a tak im odobrať agrárníctvo a odovzdať ho obrovským globálnym koncernom. Robí sa to v rámci „ušľachtilo a dobročinne znejúcich parolí ako „Zabezpečenie potravy pre všetkých“, „Ochrana klímy“, „Codex  Alimentarium“ a podobne.

Pre každého, kto pozná tieto súvislosti nie je preto nijakou náhodou, že Bill Gates sa medzičasom stal v USA najväčším vlastníkom agrárnej pôdy. Zároveň tento „altruistický dobrodinec“ ľudstva investuje veľké finančné prostriedky do rozvoja výskumu geneticky manipulovaných poľnohospodárskych plodín a ovocia.

Pomaly sa to však v hlavách ľudí rozjasnieva a si začínajú uvedomovať, čo sa to pre nich pripravuje a čo sa to na nich chystá.

Dr. Malone povedal pre alternatívne médiá, že ľudia, s ktorými hovoril, sú veľmi dobre informovaní a že ľud v Belgicku a Holandsku podporuje svojich farmárov a stojí za nimi. Zdôraznil aj to, že západné prosystémové média o všetkom mlčia, lebo Brusel chce za každú cenu presadiť plány a ciele, ktoré pochádzajú z WEF-dielne.

Holandskí farmári vedia veľmi dobre, že to čo Brusel od nich žiada je výplod z hláv globalistických elít a ich zámerom je zničenie silných starých farmárskych rodín.

A globalisti z WEF sa pochopiteľne neuspokoja s korisťou len z Holandska. „Nebo sa zaťahuje“ už aj nad írskymi farmármi. A tak sa írski farmári solidarizujú s holandskými a tí im samozrejme prisľúbili plnú podporu. Pričom tí vedú už „skutočnú“ vojnu proti sluhom globalistov – proti svojej vláde - a ich útok takmer pripomína útok na Kapitol vo Washingtone, s tým rozdielom, že holandskí farmári navozili pred parlament veľké kopy hnoja. Tiež blokujú diaľnice, a na mnohých miestach dokonca aj s horiacimi „horami“ sena.

27. júla sa konala v Amsterdame obrovská demonštrácia nielen holandských farmárov, ale spolu s nimi demonštrovali aj nespočetní občania. Ulice mesta sa premenili an more zástav a protestných transparentov. Veľká podpora prišla o. i. aj z Kanady, Írska, Nemecka. Všetci tí chápu, že farmári z Holandska začali svoj boj aj za nás všetkých proti globalistickej agende, ktorá chce dosiahnuť vyvlastnenie všetkej pôdy a tým získať absolútnu kontrolu nad potravou celého sveta. 

 

www.fundfreely.com/farmers