Desivý prípad z Bambergu: Nemecko raj pre zlodejských azylantov a štát ich kryje a živí

30.03.2019 23:52

V sobotu 23. marca o 19. 30 volal vystrašený a bezmocný detektív jedného supermarktu v Bambergu na políciu. Do obchodu vtrhla divoká horda mladých mužov – podľa odhadu 15 až 25 ročných. Bolo ich vraj tridsať. A v priebehu asi 10 minút nakradli čo sa len dalo. Pritom sa správali ako vandali a robili hurónsky krik a pri odchode rozbili sklo veľkých vchodových dverí. Polícia vyhlásila pátranie a za polhodinu sa policajným hliadkam podarilo všetkých tridsiatich(?) zatknúť na hlavnej autobusovej stanici. Policia našla u nich veľké množstvo nakradnutých vecí a aj drogy.

K ničomu viac sa polícia v tejto súvislosti nechcela vyjadriť  a odmietla konkretizovať aj identitu mladistvých zlodejov. A ani systémové médiá nekomentovali to, čo sa stalo a nežiadali od polície viac informácií.

Kto len trochu premýšľa a pozná dlhodobo pomery v Nemecku, tomu je jasné o aké etnikum tu išlo. Ak by to boli etnickí Nemci, tak by to bolo okamžite uvedené v policajnej správe mesta Bamberg. Nič také sa v nej ale nedá objaviť!

Takéto prípady sa množia a budú sa rapídne množiť.

Ustráchaní a bojazliví nemeckí občania sa právom pýtajú, čo sa to len deje s ich krajinou, ktorá mala ešte v časoch posledného kancelára Gerharda Schrödera úplne iný obraz a niečo také, ako sa udialo teraz v Bambergu, bolo absolútne nemysliteľné.

Hlboko v útrobách nemeckej provincie, v neveľkom Bambergu a nie v Berlíne a či Kolíne, vtrhne proti všetkým pravidlám civilizovanej spoločnosti do obchodu svorka divokých mladých banditov, podľa polície údajne len tridsiatich(?) a pokojne ho vykradnú.

Čo sú to v Nemecku za neuveriteľné pomery? A ako sa museli cítiť normálni zákazníci, ktorí tam v tom čase museli byť prítomní – ženy, deti, starí dôchodcovia? Prežili minúty strachu, hrôzy a zdesenia.

V Nemecku sa stáva normálnym to, čo je absurdné a zavrhnutia a odsúdenia hodné. Nič také sa nedeje a politika chráni tieto nebezpečné a neľudské exempláre, ktoré prišli k nám, aby ničili a rozšliapávali našu kultúru a etablovali v Európe svoju nekultúru.