Demokracia? Zabudnite ju: Keď vysokopostavený policajt sympatizuje s odporcami korona politiky

30.05.2021 23:40

Pre tzv. korektných politikov je demokraciou len to, čo je podľa ich definície politicky „korektné“. Ak má niekto inú mienku, tak je rýchlo klasifikovaný „polit-korektnými“ ako rasista, neonacista, nebezpečný konšpirátor, extrémne pravicový konzervatívec, nacionalista alebo ako prorusky mysliaci.

Niečím z toho možno dotyčného určite vždy onálepkovať a potom na neho treba už len s pomocou prosystémových médií spustiť „pohon na bosorky“ a jeho úspešné zničenie je tak už len otázkou času.

V Nemecku takto už bol zničený nemalý počet existencií. Patrí k nim aj 57 ročný hlavný kriminálny komisár z Hannoveru Michael Fritsch, proti ktorému bolo v mene „politickej korektnosti“ zavedené disciplinárne konanie.

Niečo také znamená zničenie jeho kariéry v povolaní a zničenie jeho spoločenského postavenia, čo v tvrdej a nemilosrdnej nemeckej spoločnosti znamená sociálnu „popravu“ a neraz v podobných prípadoch potom nasleduje suicid.

Jeho veľké „previnenie“ voči „demokracii politickej korektnosti“ spočíva v tom, že podporuje Hnutie proti korona politike Merkel, viackrát sa zúčastnil na veľkých protestnych demonštráciách Hnutia. Okrem toho ešte aj píše na alternatívnom portále Telegram, kde má mnoho tisíc Follower-ov. Tam pred týždňom uverejnil jedno video po veľkej demonštrácii Hnutia v Berlíne, kde policajti zatkli  niekoľko sto demonštrantov a v ňom o.i. povedal:

„Toto už nie je viac polícia, ktorá slúži ľuďom, ale polícia, ktorá pracuje proti ľuďom.“

Len preto, že slobodne vyjadril svoj názor, podala Polizeidirektion  Hannover na Michaela Fritscha disciplinárnu žalobu na Krajinský Správny Súd v Hannoveri.

Jeho predstavení žiadajú, aby mu bol odobraný státus štátneho zamestnanca, lebo svojím konaním narušil navždy dôveru svojich kolegov. Pokiaľ nebude oznámené rozhodnutie súdu, tak sa nesmie viac ukázať na svojom pracovisku.

Je viac ako isté, že rozhodnutie súdu bude také, ako to vyžaduje „korektná demokracia“. To znamená, „korektné“ zničenie človeka, ktorý sa „previnil“ tým, že hovoril a konal podľa vlastného vnútorného presvedčenia.