Deklarácia pravdy kardinála Burkeho potvrdzuje katolícke učenie

21.06.2019 23:10

Kardinál Raymond Burke a biskup Athanasius Schneider iniciovali Deklaráciu pravdy, ktorú podpísala skupina význačných kardinálov a biskupov. V Deklarácii sú zhrnuté a vysvetlené všetky základné a kľúčové  články, na ktorých je založené učenie katolíckej cirkvi.

Dokument má osem strán a bol publikovaný 10. júna. V sprievodnom liste signatátori dokumentu uvádzajú, že katolícka cirkev je v súčasnosti postihnutá najsilnejším bacilom dezorientácie a duchovnej epidémie zmätenosti.

Podľa nich sa katolícka cirkev dostala pod pápežom Františkom do najdramatickejšej a najnebezpečnejšej situácie od čias svojho vzniku.

„V duchu bratskej lásky publikujeme túto Deklaráciu pravdy ako konkrétnu duchovnú pomoc, aby všetci biskupi, kňazi, religiózne konventy, organizácie veriacich laikov a všetci katolícki veriaci mali možnosť spoznať pravdy našej viery, ktoré sú v súčasnosti spochybňované a zdeformované. A všetci spoločne sa musíme za ne postaviť.      

Potom bude spoločný hlas duchovných a veriacich určite veľmi pôsobivým prostriedkom bratskej pomoci pápežovi Františkovi, aby v súčasnej  mimoriadnej situácii , do ktorej sa cirkev dostala, zmenil a napravil to, čo spôsobilo jej dezorientáciu.“

Každému musí byť jasné, že táto Deklarácia pravdy – ktorú o.i. podpísali kardinal Janis Pujats,  arcibiskup Tomas Peta, arcibiskup Jan Pawel Lenga - je obvinením pápeža, ktorý pripustil vznik tejto hlbokej dezorientácie vo svete kresťanov a či dokonca sám ju aktívne podporil. Nevysichajúci obrovský  prúd moslimských migrantov do Európy, ktorý veľmi podporuje aj pápež František, je ako ako ostrý klin, ktorý bol cielene vrazený hlboko do „tela“ kresťanstva a ktorý mu neúprosne pripravuje smrtiacu agóniu.

V tejto súvislosti uviedol nedávno COMPACTOnline:

Mehr als 700 Millionen Christen weltweit stehen auf der „Abschussliste“ der jeweiligen Regierungen und ihrer fanatischen Bürger. Den Mainstream interessiert es nicht. Warum auch, wenn es selbst dem Papst, dem Oberhirten der Christenheit, „herzlich“ gleichgültig ist, was mit „seinen“ Schäflein passiert.

Er wäscht stattdessen lieber die Füße von Muslimen!   

Preklad:  Viac ako 700 miliónov kresťanov vo svete je na „listine smrti“ početných vlád a ich fanatických občanov. Mainstream to nezaujíma. Veď prečo aj, keď je to dokonca i vrchnému pastierovi kresťanstva „srdečne“ jedno, čo sa s „jeho“ ovečkami stane.

Namiesto toho radšej umýva nohy moslimom!