Dedičstvo prekliatych korona-vakcín? Obrovský šok,16 ročná gymnastka, juniorská majsterka Nemecka, odrazu zomrela – len tak, prekvapujúco, z „ničoho nič“!

21.11.2023 21:55

Rodáčku z Ulmu, 16 ročnú Sophie Lietke považovali v Nemecku za veľký gymnastický talent, jej špecializáciou bola rytmická gymnastika. Sympatická skromná dievčina, vytrénovaná, zdravá a ako výkonná profesionálna športovkyňa chodila na pravidelné lekárske kontroly, a tak bola stále v bezchybnom zdravotnom stave.

 

Preto oznámenie Nemeckého gymnastického zväzu, ktoré uverejnili médiá v pondelok o jej nečakanej smrti prišlo šokujúco a takpovediac ako blesk z jasného neba. Mladučká gymnastka Sophie Lietke podľa neho zomrela vo štvrtok minulý týždeň.

 

 

Podľa oznámenia zväzu presná príčina smrti nie je v súčasnosti známa.

Veľa však hovorí preto, že Lietke zomrela na náhlu srdcovú smrť. Jej telo má teraz byť pitvané.

 

45-ročná Magdalena Brzeska, sama 26-násobná nemecká gymnastická šampiónka a olympijská účastníčka v Atlante 1996, bola touto správou nesmierne šokovaná:

 

„Bola jednou z mojich prvých gymnastiek, ktoré som trénovala, keď som prišla do Ulmu.

Jej cieľom bola olympiáda a robila všetko pr to, aby svoj cieľ dosiahla.“

 

Kto dlhodobo sleduje dianie okolo dramatických spievodných účinkov korona vakcín, tak vie dobre, že od čias tzv. korona pandémie zomrelo a zomiera nápadne veľa mladých výkonných športovcov na nečakané zlyhanie srdca. Teraz takou smrťou skonala aj gymnastka Sophie Lietke.

 

Medzičasom už priznali aj niektoré vakcínové koncerny, že nečakaná a náhla zástava srdca môže niekedy byť následok očkovania proti korone.

 

A vieme dobre aj to, aký obrovský tlak bol robený vo viacerých krajinách práve na športovcov, aby sa dali očkovať pochybnými vakcínami. Bolo tomu tak v Nemecku, Rakúsku, Británii, USA a v mnohých ďalších štátoch.