Dať očkovať deti proti korone je rozhodnutie, ktoré môže mať ďalekosiahle tragické následky

27.12.2021 23:28

Tvrdí to okrem iných expertov aj virológ a imunológ Dr. Robert Malone. Jeho výpoveď je o to závažnejšia, že je vynálezcom a vývojárom mRNA technológie, na ktorej sa zakladá génová vakcína.

A je to nesporne veľmi pozoruhodný fakt a zároveň veľavravný signál pre všetkých ľudí, ktorí sami uvažujú a nenechajú sa nekriticky ovplyvniť očkovaciou doktrínou,  že práve tento muž je veľkým odporcom očkovania detí týmito vakcínami.

Jeho výstraha a jeho vedecké varovania rodičov pred očkovaním ich detí sú veľmi rozsiahle a v nasledovných riadkoch je to stručne  zhrnuté do podstatného.

Očkovaním sa dostane do buniek detí virálny gén. Tento gén podnieti organizmus dieťaťa k tomu, aby začal vytvárať otravné spike-proteíny. V dôsledku toho môže prísť vo viacerých orgánoch k životunebezpečným poruchám – v mozgu, srdci, nervovom systéme, v cievach.

Robert Malone zdôrazňuje, že predovšetkým môže prísť k ťažkému a trvalému poškodeniu imunitného systému. To znamená, že vakcína, ktorá ho podľa jej výrobcov má podporiť v boji proti Covidu, bude v takých pripadoch pri poškodení imunitného sytému paradoxným spôsobom víru dokonca ešte nápomocná.

Podľa Roberta Malone nie je mRNA technológia vôbec ešte dostatočne preskúmaná a je nutné ju analyzovať minimálne 5 rokov, aby sme dokazali obsiahnuť a porozumieť všetky nebezpečné riziká, ktoré sú s ňou spojené.

Malone vyslovil aj jednu veľmi dôležitú a emocionálnu vetu, keď sa ako otec a starý otec pýta všetkých rodičov:

„Chcete, aby sa vaše dieťa stalo súčasťou najradikálnejšieho medicínskeho experimentu v dejinách ľudstva?“

Označuje za lož, že aj deti musia byť očkované a že lžou je aj tvrdenie, že deti bez očkovania sú nebezpečím pre dospelých. Pravdou je opak, lebo dieťa po prekonaní Covidového ochorenia svojou zvýšenou imunitou posilňuje imunitu celej spoločnosti.

A napokon Robert Malone sa obracia na všetkých rodičov a vyzýva ich:

„Odporúčam vám dôrazne, aby ste sa vzopreli a bojovali za ochranu vašich detí pred očkovaním.“