Časť EÚ hysterizuje po francúzsky: Minister vnútra Rakúska Kickel je Dedičom Nacizmu

03.01.2018 23:24

Prečo sa prepožičal práve francúzsky Le Monde štvavým útokom a nezmyselnej propagande proti novým ministrom rakúskej vlády z FPÖ a nechal ich na svojich stránkach pranierovať ako Nacistov, je jasné len tomu, kto pozná mená tých, ktorí stoja za jeho financovaním a aj vie o ich úzkych kontaktoch k vládnym kruhom v Paríži.

V Le Monde pred niekoľkými dňami vyzvali viacerí politici a intelektuáli z EÚ k bojkotu proti FPÖ a jej ministrom vo vláde kancelára Sebastiana Kurza (aj na jeho difamovaní a demontáži sa už horlivo pracuje).

Okrem iného v tomto bojkote stojí:

“V novej rakúskej vláde prevzali monopol moci šiesti ministri strany FPÖ a to sú dediči nacizmu.“

Autori tohto prevolania a či výzvy kritizujú pasivitu  a mlčanie voči tomu, že do rakúskej vlády sa votrela extrémna pravica a hovoria o tom, že sa proti nej treba rezolútne postaviť.

Inými slovami mienia to, že kto je proti macronovsko-merkelovskému diktátu, tak ho treba odstaviť. V tomto prípade tú časť rakúskeho národa, ktorá si v demokratických voľbách zvolila svoju vládu.

Ak nejaká vláda v EÚ, ako napríklad maďarská, poľská a teraz aj rakúska prejavuje patriotizmus a koncentruje sa predovšetkým na prácu pre vlastný národ, a odmieta niektoré rozkazy z Bruselu či Berlína,

tak je veľmi rýchlo opečiatkovaná nálepkou rasistického a nacistického zmýšľania, lebo škodí globálnym plánom pre vytvorenie jednotnej „etnickej kaši svetoobčanov“. 

Výzvu do „boja“ proti rakúskej vláde podpísali medzi inými francúzsky exminister zahraničia Bernard Kouchner,  Benjamin Abtan z hnutia EGAM, angažovaní antifašisti Serge a Beate Klarsfeld, španielsky exminister zahraničia Miguel-Angel Moratinos a ďalší z EÚ, ale aj napr. z Kanady bývalá premiérka Kim Cambell.

Treba povedať, že toto je  v podstate už výzva k puču a k odstaveniu a či rozbitiu demokraticky zvolenej rakúskej vlády.

Niečo podobné, ale ešte oveľa viac extrémnejšie robí Západ proti vláde venezuelskej a najnovšie aj v Iráne proti iránskej vláde. 

Pre globálny kapitalizmus demokracia už dávno neexistuje, ale len brutálne maximum:

Účel svätí prostriedky