Ďalší spolkový štát v USA schválil anti-WEF, anti-WHO a anti-OSN zákon!

04.05.2024 22:46

WEF a celá OSN (vrátane WHO) nemajú v Oklahome žiadnu jurisdikciu a ani žiadne právomoci! Uvádza to nový zákon. Konkrétne ide v ňom aj o očkovanie, rúška a lockdowny.

 

Koncom marca vyvolala rozruch správa z amerického štátu Louisiana o vydaní „buričského“ zákona: Podľa neho  „Svetová zdravotnícka organizácia, Organizácia Spojených národov a Svetové ekonomické fórum nemajú žiadnu jurisdikciu ani právomoc v štáte Louisiana.

 

Teraz je Oklahoma ďalším štátom, ktorý to uzákonil.

Smernice WHO/WEF sa nemusia implementovať.

Návrh zákona prešiel Snemovňou reprezentantov štátu Oklahoma 24. apríla. Konkrétne pribudnú dve nové novely zákona.

 

Tieto hovoria doslovne:

 

Svetová zdravotnícka organizácia, Organizácia Spojených národov a Svetové ekonomické fórum nemajú v štáte Oklahoma žiadnu jurisdikciu. Štát a jeho politické zložky, vrátane, krajov, miest, mestských častí, okresov, vodných okresov, školských obvodov, školských administratívnych jednotiek alebo kvázi vládnych subjektov sa nezúčastňujú na presadzovaní akýchkoľvek požiadaviek, príkazov, mandátov, odporúčaní alebo smerníc od Svetovej zdravotníckej organizácie, Organizácie Spojených národov alebo Svetového ekonomického fóra.

 

Akýkoľvek mandát, odporúčanie, pokyn, komunikácia alebo usmernenie vydané Svetovou zdravotníckou organizáciou, Organizáciou Spojených národov, Svetovým ekonomickým fórom sa v tomto štáte nepoužije ako základ pre činnosť, ani sa nebude považovať za smernicu a príkazy, ktoré treba realizovať.

 

 

Návrh zákona ešte musí prejsť Senátom a potom vstúpi do platnosti 1. júna 2024. V špeciálnom odseku zákon ešte uvádza a vysvetľuje, že zákon je „bezprostredne potrebný na zachovanie verejného pokoja, zdravia alebo bezpečnosti“. 

Preto sa vyhlasuje „mimoriadna situácia“, čo znamená, že zákon môže nadobudnúť „plnú platnosť“ ihneď po jeho prijatí. Takže zákonodarci to mali v tomto spolkovom štáte naponáhlo.

 

Štát Oklahoma je druhým v USA, ktorý legálne vystupuje proti týmto organizáciám.

Zákon je jasným signálom tejto spolkovej krajiny, že si chce chrániť svoju suverenitu a nepodliehať zásahom nadnárodných organizácií, ktoré nie sú demokraticky legitímne a sú väčšinou kontrolované veľkým biznisom.