Ďalší očkovací škandál: EÚ a Švédsko používali necertifikované šarže vakcín

05.01.2023 23:50

Na to, aby nové vakcíny mohli byť pripustené na trh a smelo sa s nimi očkovať je potrebný takzvaný certifikát GMP. Ten  zaisťuje, že výrobné zariadenia a procesy výroby vakcín spĺňajú prísne bezpečnostné požiadavky.

Bolo ale dokázané, že zariadenia v Mainzi (Biontech) a USA vyrábali a dávali na trh šarže vakcín bez toho, aby mali certifikát.

Dôkladná bezpečnostná kontrola odhalila v týchto firmách 117 nedostatkov, z ktorých tri boli závažné. Napriek tomu bolo viac ako 5 miliónov týchto vakcín podaných ľuďom. Aj to dokazuje, že celé „násilné“ globálne očkovanie nebolo pre dobro ľudí, ale len pre dosiahnutie obrovských ziskov.

 

Problémom veľkého globálneho očkovacieho cirkusu proti koronavírusu nie je len deklarovaný a zaručovaný účinok vakcín a ich bezpečnosť. Aj za predpokladu, že tieto vakcíny fungujú a ponúkajú ľuďom nejakú formu ochrany, tak v celom oficiálnom príbehu ich produkcie existuje množstvo nezrovnalostí. Dve z nich sú transportný a chladiaci reťazec extrémne krehkých a zraniteľných produktov mRNA. Ale aj keď sa tieto vždy dôsledne dodržiavali, je tu ďalší problém: zabezpečenie kvality výroby v závodoch, ktoré museli vo veľmi krátkom čase vyrobiť milióny vakcín.

K tomu teraz ale už existuje senzačná výskumná práca

Epoch Times Sweden.

 

epochtimes.se/Allvarliga-fel-i-vaccinproduktion---Lakemedelsverket-blundar-568601