Ďalší brutalny útok v Nemecku na mladú ženu od skupiny mladíkov, utečencov(?)

26.10.2017 23:11

Mlada, 21-rocna zena si isla zabehat vecer 23. oktobra do mestskeho parku v meste Bottrop (110 000 obyvatelov), ktoré lezi v Porúri, v spolkovej krajine NRW. Ked prebehla asi dva kilometre, tak ju odrazu obklucila skupina sest, sedem mladikov vo veku okolo 18 rokov a bez zjavnej priciny ju zacali surovo mlatit a do nej kopat.

Zena ich spozorovala neskoro, fakticky az ked boli tesne pri nej. Chybou bolo, ze mala na hlave sluchatka a pocuvala hudbu a nepocula zvuky zvonku.

Sam som aktivny bezec a pravidelne behavam v lesoch a parkoch a casto stretavam bezkyne, ktore bezia sami a so sluchatkami na usiach. Viackrat som niektore upozornoval, ze casy sa v Europe predsa velmi zmenili a su nebezpecne najma pre mlade zeny a samozrejme predovsetkym aj pre tie, ktore chodia sami behat po parkoch a lesikoch, a to este s usami, ktore su zakryte sluchatkami.

V opisovanom pripade mladici zenu udermi zrazili k zemi, potom ju nutili vstat, aby ju opat udermi dobili tak, ze padla na zem v bezvedomi. Nasledne usli a tazko zranenu zenu neskor nasli nahodni okoloiduci, ktori zavolali policiu. Zranena bola dopravená do nemocnice. Neskor vypovedala, ze utocnici hovorili lamanou nemcinou.

Policia tvrdí, ze neslo o sexualny atak, ani o kradez a zatial nevie udat ani motiv utoku. Patra po nich a prosi obyvatelstvo o pomoc pri hladani bestialnych utocnikov.

Faktom ostava, ze islo s velkou pravdepodobnostou o islamskych utecencov, ktorych v nasej kulture velmi casto rozzuri uz len pohlad na mladu zenu, ktora sa v noci sama pohybuje a beha v sportovom ubore, ktory z ich pohladu je nemravny, a preto ju agresivne atakuju, lebo podla nich sa prehresila velmi tazko voci Koranu a Alahovi svojou hriesnou necudnostou a vyzyvavostou. Nemravne zeny treba, ked uz nie ukamenovat, tak aspon poriadne dobit.

Merkelovske naivne vypovede: „My si nenechame nikym narusovat nas styl zivota“, su uplnym vysmechom reality, a to velmi cynickym. Lebo nas styl zivota uz davno tvrdo narusa mohutny export islamu, islamizmu a sarie do Europy.

Politici Bruselu a Berlina nas zradili a zapredali presile islamu a jeho moralke.