Dali sme sa s naivnou dôverou zavrieť do zvieracej kazajky. Už nás z nej Nikdy nevypustia – priznali to

01.10.2021 23:19

Ľudstvo sa stalo globalizáciou a internetom postupne čoraz viac manipulovateľné a ovládateľné a tým čoraz viac aj naivnejšie.

Konečne nastala vhodná doba pre „mocných“ tohto sveta, keď mohli už ľahko dosiahnuť nad ľudstvom absolútnu kontrolu. A to všetko sa dialo pod rúškom demokracie, ktorá čoraz viac preberala pod ním metódy a systém vládnutia tvrdého a nekompromisného komunizmu, aký existoval za stalinizmu.

Najdôležitejším faktorom zrealizovania tohto procesu sa stala pandémia a „vzorec“ korony, podľa ktorého sa metodicky postupovalo a ten znie:

Najprv rozpútať dôkladný teror strachu a ľudstvo maximálne vydesiť, potom začať so zastrašovaním a napokon obmedziť slobodu i slobodu prejavu a prevziať absolútnu a trvalú kontrolu.

To všetko sme spočiatku poslušne akceptovali a keď sa aspoň časť z nás prebudila, tak už bolo neskoro, lebo sme zbadali, že sme ocitli vo zvieracej kazajke, odkiaľ niet úniku. Ale aj teraz, to mnohí z nás nevidia a či vidieť nechcú.

Názorne to ilustrujem len dvoma výpoveďami tých, ktorí nám túto kazajku pripravovali a už aj dokonale nasadili.

 

Generálny riaditeľ WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus:

 

„Je úplne jasné, že ľudstvo chce naďalej žiť ako dosiaľ, ale už sa nikdy nevrátime k starej realite.“

 

Klaus Schwab, zakladateľ a prezident Svetového Hospodárskeho Fóra – miliardár, ktorý patrí do skupiny „mocných“ okolo Gatesa:

 

„Mnohí z vás sa pýtajú, kedy sa všetko zas vráti do normality. Krátka odpoveď na to je – Nikdy! Nič z toho, čo pred krízou bolo a bolo zlou normalitou, sa už nikdy viac nevráti, pretože korona pandémia znamená dôležitý bod obratu v našom ďalšom globálnom vývoji.“

 

A je preto zahanbujúce a otrasné, že niekto v SR ešte aj dnes napíše nasledovné riadky, a je množstvo ľudí u nás, ktorí mu za to zatlieskajú.

Tu je časť z „múdrostí“ dotyčného, ktorý to publikoval v piatok v jednom z našich médií:

 

„Nedovoľme diablovi ohrozovať naše životy

… Vlastne by mi to mohlo byť jedno. Ja aj celá moja rodina sme zaočkovaní a ten, komu sa v hlave prevrátili pojmy a záchranu svojho života považuje za útok na svoju slobodu, mi môže byť ukradnutý.…..O zradcov na Slovensku nikdy núdza nebola a tak sme pre diabla skvelí pomocníci. Naša najnižšia zaočkovanosť v EU je príkladom, ako dobre si vybral.

Nikdy by som neveril, že aj tá najzákladnejšia vec, to jest túžba po živote, je tak ľahko zničiteľná. Nikdy by som neveril, že vláda bude musieť prosiť občanov, aby ich mohla zachrániť, zadarmo a dobrovoľne, a že dokonca bude platiť tým, ktorí sa zachrániť dajú. Nikdy by som neveril, že záchrancovia našich životov sa budú báť hnevu dementov, ktorí si nevážia nikoho a nič, ani svojho či cudzích životov, a že všetka ich snaha bude obrátená proti nim. Nikdy by som neveril, že môj národ, už aj tak známy neveľkou dávkou rozumnosti, sa takto radikálne zhovadí a že samovražda národa bude nazvaná vlastenectvom. A čo i tam dušu dáš…národ hubiť pomáhaš…

Vlastne by mi to mohlo byť jedno. Dočkali sme sa vakcín a kto nechce, nemusí. Viem ale, že prísť k rozumu až na pľúcnej ventilácii je neskoro. ………….“