Ďakujem všetkým - bolo vás veľa - ktorí mi blahoželali k môjmu jubileu a zároveň vyslovili ocenenie mojej publicistiky

20.03.2019 23:11

Chcem sa na mojom webe poďakovať všetkým mojím čitateľom a priaznivcom Slovákom a Čechom – bolo ich viac ako tristo – ktorí mi blahoželali k „okrúhlemu“ výročiu môjho príchodu na svet, ktoré bolo 19. marca.

Ďakujem vám za uznanlivé i obdivné slová, ktorých bolo mnoho.

Zároveň všetkým vám želám veľa zdravia a šťastia a zo srdca vám prajem,

aby ste sa dožili podobného jubilea v plnom zdraví ducha i tela a stále s množstvom energií, ktoré sú vo vyššom veku veľmi dôležité – podobne ako to bolo dopriate mne.

Srdečne vás všetkých pozdravujem.

Váš Roman Bednár

P.S.:

Mojej spolupracovníčke, ktorá spravuje moju mailovú adresu SKTCN, kde väčšina z vás písala, sa veľmi páčil mail od mojej čitateľky, ktorý prišiel ešte minulý rok a chcela, aby som ho pripojil sem:

Pani Jana zo Slovenska číta môj román, ktorý je aj na Hlavných Správach, a sa vyjadrila k nemu nasledovne:

Predmet:

poznanie

Text:

Veľkomoravská ríša ... čítam ju s prestávkami ... pranie ... varenie ... život ide ďalej aj keď mám pocit, že by sa mal zastaviť kým nenasajem ako špongia z vašej stránky všetko dostupné aby som mala nad čím premýšľať v bežnom živote. Nadobúdam pocit čítaním, že mi niekto ukradol vlastné myšlienky a pocity získané cestou života ale zároveň je fascinujúce zistiť, že niekto dospel do fázy, keď ich tak krásne a ľahko dokáže dať na papier a ešte aj sprístupniť širokej verejnosti. Máte vzácny dar. Som rada, že ním nemrháte a že dozrel čas ... V. Zamarovský ...

Predmet:

správa a pozdrav

Text:

Dobrý deň prajem.
Som rada, že som sa včera dostala k jednej z častí série o Veľkomoravskej ríši. Vyhľadala a prečítala som si s prestávkou na spanie všetky jedným hltom a dnes ráno je 7:30 hod dočítala všetky dostupné. Neviem sa dočkať pokračovania a nových informácií. Vaše písanie ma vrátilo do detský čias základnej školy kedy som hltala dostupné informácie o dejinách a histórii ale nie tie zo školských učebníc. Nikdy som nechápala ako dieťa prečo je tak málo pravdivých a pútavých informácií o našich dejinách. Netrpezlivo čakám na ďalšie pokračovanie. S pozdravom Jana

 

Ďakujem, pani Jana - Srdečný pozdrav - Roman Bednár