ČR vystupi z EÚ utečeneckého paktu. Prahe ide o bezpečnosť Čechov. Čo SR?

21.04.2017 15:31

Česi preukázali odvahu sa vzoprieť kancelárke Merkel a Bruselu a nebudú prijímať žiadnych utečencov do svojej krajiny. A to z toho dôvodu, aby nebola ohrozená bezpečnosť českých občanov.

Česko chce predísť tomu, aby v krajine neprišlo k podobnej situácii, ako v Nemecku alebo Rakúsku, kde  sa mnoho žien obáva večer a v noci ísť do mesta, a to aj v sprievode partnera či manžela, lebo opakovane prichádza k brutálnemu znásilňovaniu migrantami. Prahu odstrašuje aj značná utečenecká kriminalita v týchto štátoch.

Nedávno sa odohral taký prípad brutálneho znásilnenia mladej ženy pri Bonne, ktorý veľmi pobúril verejnosť.

Mladý párik bol prepadnutý pri Rýne utečencom z Afriky. 23 ročný černoch držal muža v šachu s mačetou a pred jeho očami znásilnil jeho partnerku. Mnoho podobných prípadov nemecké média zamlčia.

Český miniser vnútra Milan Chovanec  už ohlásil vystúpenie Českej Republiky z takzvaného utečeneckého paktu, kde sú určené presné počty utečencov, ktoré majú jednotlivé štáty EÚ prijať.

Chovanec v nedeľu oznámil, že Česká Republika už nebude brať žiadnych ďalších migrantov, ako jej to prikazuje EÚ- „dohoda“ o utečencoch.

Český minister to povedal pre nedeľnajšie internetové PRAVO: „Česko nezamýšľa prijímať ďalších migrantov,……“.

Okrem iných argumentov to zdôvodnil tým, že pre jeho krajinu je veľmi problematické preverovať v záchytných táboroch v Grécku a Taliansku, ktorí utečenci predstavujú bezpečnostné riziko a ktorí nie.

Dosiaľ prijala Praha 12 utečencov a mala by vziať podľa rozkazu z Bruselu ešte necelých 3 000. Za odmietnutie hrozia Čechom „trestné poplatky.

Chovanec ich ale chce akceptovať, lebo mu  – ako vyhlásil –  bezpečnosť Čechov za to stojí.

České obyvateľstvo plne podporuje také rozhodnutie svojej vlády. V žiadnej inej európskej krajine nie sú ľudia takí skeptickí voči migrantom ako Česi.

To tvrdí český inštitút CVVM: V roku 2016 bolo 82 percent Čechov proti prijímaniu utečencov.

Český prezident Zeman označil migrantov za nebezpečných „trójskych koňov“ a podobne ako Chovanec aj on je rigorózny odporca ich prijatia v ČR.

Fakt je, že „NIEKTO“ sa pokúša o „vybudovanie novej Európy“ – homogénnej, nenacionálnej a preto ľahko ovládateľnej a manipulovateľnej.

A fakt je, že by bolo oveľa humánnejšie a aj ekonomickejšie, prestať bombardovať regióny, odkiaľ sa valia do EÚ utečenci a totálne ich rozvracať a potom vynakladať obrovské prostriedky na ich existenciu v Európe, a namiesto toho im vybudovať v ich krajinách dôstojné podmienky pre život.

Hovoril som s viacerými utečencami zo Sýrie a všetci mi potvrdili, že by radšej žili doma ako v EÚ.