Covid-19 nie je ochorenie dýchacích ciest ako experti donedávna tvrdili! Ide o celkom iné ochorenie

26.10.2021 23:23

Americkí výskumníci nedávno zistili, že korona vôbec nie je ochorenie dýchacích ciest, spôsobené chrípkovým vírom, ako nám to presvedčivo od začiatku korona pandémie „vtĺkali“ do hláv systémoví virológovia a epidemiológovia a náhlivo vyrábali adekvátne vakcíny.

Americkí experti teraz však zistili, že Covid-19 spôsobí ochorenie ciev. Tento nový poznatok pomáha vysvetliť aj mnohé prekvapujúce komplikácie, ktoré vznikajú u postihnutých, na ktoré lekári fakticky ale nemali vysvetlenie. USA výskumníci vychádzajú z toho, že na základe ich objavu bude prípadne možné vyvinúť celkom nové terapie.

Ľudia, ale aj mnohí lekári si stále ešte myslia, že Covid-19 je pľúcna choroba, čo je omyl.

Covid-19 atakuje cievy preto, lebo vírus disponuje spike-proteínom, ako to potvrdil profesor Uri Manor, autor štúdie Salk Institute for Biological Studies. To potom vysvetluje prečo mnohí ľudia infikovaní Covidom-19 utrpia mozgovú porážku, poškodenie obličiek alebo aj srdca, prípadne majú problémy aj v iných častiach tela. Spoločným menovateľom všetkých chorôb a zdravotných porúch v dôsledku infekcie Covidom-19 je  ale vaskulárny pôvod.

Ako ukázala americká štúdia, tak je to spike-proteín, ktorý je príčinou toho, že korona vírus má na organizmus  taký silný účinok. A práve tento proteín vytvára obal vírusu. A sú to tieto spiks-proteíny (spiks - z anglického: tŕne, pichliače), ktoré spôsobujú, že vírus vyzerá ako bublina s pichliačmi. Tento proteín poškodzuje svojimi pichliačmi vaskulárne endotelové bunky a tie vo forme endotelovej vrstvy  vystielajú vnútro našich artérií. To je dôležitý dôvod, prečo korona organizmus napáda tak agresívne a je to aj dôvod pre rýchle šírenie sa korony.

Teraz tieto najnovšie poznatky o tom, čo Covid v organizme naozaj spôsobuje dám do súvisu s nasledovnými riadkami, ktoré som začiatkom septembra uviedol v inom článku, a každý si o tejto veci môže urobiť svoj názor sám (pre mňa vyplýva z toho jediný možný uzáver):

„Lekár Charles Hoffe z Lyttonu v Britskej Kolumbii oznámil v apríli Dr. Bonnie Henry, zdravotnej poverenkyni vlády Britskej Kolumbie, že už odmieta očkovať svojich pacientov vakcínami proti Covidu na základe svojich extrémne zlých skúseností. Jeho pacienti trpeli po zaočkovaní mRNA vakcínami proti Covidu-19 na negatívne sprievodné účinky.

Jeden z jeho pacientov po očkovaní zomrel a u ďalších šesť sa prejavili neželané vedľajšie účinky. Oznámil jej aj to, že v Lyttone nikto na Covid neochorel a že vakcíny spôsobili len škody.

Tiež vyjadril presvedčenie, že samotné vakcíny sú oveľa nebezpečnejšie ako Covid!!!

Hoffe bol veľmi rýchlo lokálnym Zdravotným úradom obvinený  z toho, že vyvoláva u ľudí nedôveru voči vakcínam.

Nedal sa však zastrašiť a sám začal skúmať a zistil:

a, Spike-proteín, ktorý je vo vakcínach proti Covidu môže spôsobiť početné miniatúrne krvné zrazeniny, lebo tento proteín sa „zapichne“ do bunkovných stien tzv. endotelovej vrstvy v cievach. To je potom príčinou toho, že krv v takých cievach neprúdi rovnomerne „hladko“, ale „vírivo“, lebo v nich vyčnievajú „pichliačové časti“ a môžu sa preto tvoriť krvné zrazeniny.

b, každého zo svojich zaočkovaných pacientov podrobil D-Dimer-testu, aby zistil prípadné  vytváranie krvných zrazenín  počas štyroch až siedmych dní od zaočkovania proti Covidu. Až u 62 percent z nich sa krvné zrazeniny vytvorili.

Podľa Hoffeho sú v takom prípade dôsledky z toho veľmi nebezpečné a s každým ďalším zaočkovaním proti Covidu čoraz nebezpečnejšie, lebo kapiláry budú poškodzované čoraz vo väčšej miere. 

Štátne Zdravotné úrady mu oznámili, že sa nesmie vyjadrovať negatívne o vakcínach proti Covidu.“

K tomu už len dodám, že podľa toho, čo zistil lekár Hoffe a čo objavil profesor Uri Manor ide podľa všetkého o jedneho a toho istého nepriateľa nášho organizmu a ten je v korone i vo vakcíne. Nebezpečnejšie ale pôsobí s vakcínou – ako tvrdí Hoffe!!!