Covid-19 mRNA vakcíny produkujú náhodné a nebezpečne škodlivé Junk-proteíny v jadre buniek !

13.12.2023 22:10

Nebezpečne škodlivý experimentálny charakter mRNA vakcín je postupom času čoraz zrejmejší a viditeľnejší a čoraz viac aj ľudí laikov si to uvedomuje.

 

Tieto vakcíny spôsobujú neočakávané zmeny v najvnútornejšom jadre našich buniek, čo neraz znamená absolútnu zdravotnú katastrofu.

 

Zjavne nikto z tých, ktorí na týchto vakcínach zarábali a zarábajú milióny, nečakal, že očkovanie mRNA spôsobí to, že telo bude donekonečna produkovať náhodné odpadové proteíny (Junk-proteíny).

 

Ich škodlivé vedľajšie účinky neboli vôbec preskúmané – ich producentom išlo predovšetkým o to dostať vakcíny čo najskôr na trh a robiť tak obrovské zisky.

 

Nová štúdia ukazuje, že vakcíny mRNA proti Covidu majú presne práve tento extrémne nebezpečný účinok.

 

Vedci zistili, že mRNA vakcíny majú okrem nebezpečného toxického „špičkového (spike) proteínu“, jedno slabé miesto, ktoré spôsobuje „chyby pri kopírovaní“, čo umožňuje očkovaným ľuďom produkovať takmer náhodné proteíny s neznámymi a nepredvídateľnými účinkami.

 

Štúdia Thomasa E. Mulroneyho a kolektívu (jej názov:  „N1-methylpseudouridylation of mRNA causes +1 ribosomal frameshifting“    ----   „N1-metylpseudouridylácia mRNA spôsobuje posun ribozomálneho rámca +1), bola publikovaná v Nature 6. decembra 2023.

 

Zo štúdií s hubami Huai od Tanaku (2022) vieme aj to, že vakcinačné hroty prenikajú do cytoplazmy buniek, narúšajú a menia tamojšie ribozómy a vedú tak k predčasnému starnutiu buniek a rakovine.

 

Deštrukcia ribozómov je tak zásadne škodlivá, pretože ribozómy sú takpovediac továrne produkujúce  bielkoviny buniek. Napríklad produkujú enzýmy - a bez nich prichádza k zlyhaniu metabolizmu, odumiera bunka a potom telo.

 

T. E.Mulroney (2023) vo svojej skvelej štúdii dokázal, že použitie technológie mRNA na hromadné očkovanie zdravých ľudí bolo a je experimentom s úplne neznámym výsledkom a dôsledkami.

 

Podľa neho (a nielen podľa neho) je trestné, neetické a nemorálne túto skutočnosť jasne neoznámiť všetkým ešte pred spustením masového očkovania a namiesto toho dokonca presadovať povinné očkovanie občanov.